My Twitter Feed

18 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνδικάτα εναντίον αποβλήτων -

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου, 2021

5 νέα κρούσματα σ` ένα 24ωρο -

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου, 2021

Ξανανοίγουν τη Πέμπτη τα σχολεία -

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου, 2021

Πάντα στα πράσινα και μας αρέσει! -

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, 2021

Μεγάλη μονάδα φωτοβολταϊκών -

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά τα σχολεία και τη Τετάρτη -

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, 2021

Είμαστε στο πλευρό των παραγωγών -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Στη Βουλή η δίωξη Αχ. Καλεμκερίδη -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Αστυνομικοί σε ρόλο καθαρίστριας!

Σε αρκετά αστυνομικά τμήματα του νομού Κιλκίς δεν υπάρχει υπηρεσία καθαριότητας, οι τουαλέτες είναι κλειστές από την δυσοσμία και το φόβο έξαρσης ασθενειών, οι αστυνομικοί υπηρεσίας βάζουν χρήματα για αγορά καθαριστικών, ενώ καθαρίσουν μόνοι τους τους χώρους αφιερώνοντας το ελάχιστο μία ώρα από την υπηρεσία τους.

astynomikos-001Αυτό καταγγέλλει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς γνωστοποιώντας ότι “θα προχωρήσει καταγγέλλοντας αρμοδίως την απαράδεκτη αυτή κατάσταση”.

Η ανακοίνωση της ΕΑΣΥΝΚ έχει ως εξής:

“Δυστυχώς αυτή είναι η εικόνα (φωτο) η οποία χαρακτηριστικά απεικονίζει την κατάντια του Αστυνομικού προσωπικού. Μετά την τελευταία επίσκεψη της Ένωσης μας στις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Δ.Α Κιλκίς, διαπιστώσαμε ότι σε αρκετά Αστυνομικά Τμήματα εδώ και πολύ καιρό δεν υπάρχει υπηρεσία καθαριότητας. Οι συνθήκες στους χώρους εντός των τμημάτων μόνο τριτοκοσμικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν. Οι δε τουαλέτες κλειστές από την δυσοσμία και από φόβο έξαρσης ασθενειών.

Οι αστυνομικοί υπηρεσίας προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρήματα απ το υστέρημα τους για αγορά καθαριστικών και προσπαθούν να καθαρίσουν μόνοι τους, όσο μπορούν τους χώρους. Αφιερώνουν το ελάχιστο μία ώρα από την υπηρεσία τους για να “πατάξουν” την καθαριότητα, αντί να βρίσκονται στην διατεταγμένη υπηρεσία τους. Για άλλη μια φορά οι υπεύθυνες Διοικήσεις περιμένουν το “νάμμα εξ ουρανού”.

Για άλλη μια φορά παραβιάζονται οι συνθήκες υγιεινής στους χώρους εργασίας του αστυνομικού προσωπικού. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς θα προχωρήσει καταγγέλλοντας αρμοδίως, την απαράδεκτη αυτή κατάσταση.”

Σχολιάστε