My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Αστυνομικοί: Αιμοδοτούμε καθημερινά τη Χαλκιδική

tzitzikostas-astynomikoiΚαθημερινά νομοί όπως το Κιλκίς, η Πέλλα και Πιερία “αιμοδοτούν” με 30 έως 40 αστυνομικούς την Χαλκιδική, προκειμένου να προστατεύεται η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές, την ώρα που τα προβλήματα αστυνόμευσης στο νομό μας και άλλους νομούς είναι τεράστια, λόγω και των αποσπάσεων αστυνομικών σε Έβρο, Δράμα και αλλού.

Το θέμα έθεσε το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ), με επικεφαλής τον πρόεδρο Χρήστο Φωτόπουλο και τον αντιπρόεδρο και περιφερειακό σύμβουλο Θεσσαλονίκης Γιώργο Φεστερίδη, στον περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, κατά τη διάρκεια συνάντησης στο γραφείο του. Παρόντες στη συνάντηση ήταν και εκπρόσωποι των προεδρείων των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων από όλες τις περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας.

Αυτό που προτείνουν οι αστυνομικοί είναι, αντί της μετακίνησης προσωπικού να αποσπαστούν στην Χαλκιδική αστυνομικοί που κατάγονται από την περιοχή, για έναν έως τρείς μήνες, καθώς εκτιμούν ότι με αυτόν τον τρόπο θα καλυφθεί το 60 έως 70% της αστυνομικής δύναμης που απαιτείται καθημερινά για τα μέτρα τάξης στην Χαλκιδική.

Οι εκπρόσωποι της Π.Ο.ΑΣ.Υ έκαναν επίσης λόγο για έλλειψη προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής, καθώς και γι`ανάγκη ενίσχυσης των αστυνομικών δυνάμεων προκειμένου να αντεπεξέλθουν στο έργο τους. 

Σχολιάστε