My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Αρχή δραστηριοτήτων για ΛΕΚ

Η αρχή της «σχολικής χρονιάς” του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς σφραγίστηκε με την συνεργασία του με τους τοπικούς φορείς της πόλης. Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, το Λύκειο συμμετείχε στην «ημέρα παράδοσης» των εορταστικών εκδηλώσεων της εμποροπανήγυρης, με ένα μέρος χορευτών, από τα εφηβικά τμήματά του, να παρελαύνουν χορεύοντας επί της 21ης Ιουνίου.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Οι εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών του Λυκείου των Ελληνίδων πραγματοποιούνται καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή, 6-8 μ.μ., στα νέα γραφεία του Λυκείου (Μητροπόλεως 5, πρώην Νομαρχιακό Μέγαρο Κιλκίς).

Φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα για όλες τις ηλικίες, παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Λυκείου (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία), στο τηλ. 2341027684, καθημερινά 6-8 μ.μ. Επίσης, για τα νέα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.lekil.gr  ή να απευθύνεστε στη γραμματεία μέσω e-mail στο info@lekil.gr.

“Θεωρώντας ότι και φέτος με αμείωτο ενδιαφέρον θα ανταποκριθείτε στην πρόσκλησή μας και θα στηρίξετε τα τμήματα του Λυκείου, ευχόμαστε σε όλους σας μια καλή χορευτική χρονιά”, λέει στην ανακοίνωσή του το ΛΕΚ.

 

Σχολιάστε