My Twitter Feed

4 Ιανουάριος, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

«Δεν ακούνε τους πρόσφυγες» -

Τρίτη, 31 Δεκέμβριος, 2019

Γραμμή για ΒΙΠΕ από τον ΟΣΕ -

Δευτέρα, 30 Δεκέμβριος, 2019

«Η μη στήριξη φέρνει τραγωδίες» -

Κυριακή, 29 Δεκέμβριος, 2019

Ρέκβιεμ για τον Θάνο Μικρούτσικο -

Σάββατο, 28 Δεκέμβριος, 2019

Παιονία: Υιοθεσία χώρων πράσινου -

Σάββατο, 28 Δεκέμβριος, 2019

Ζητούν κατάργηση του ΚΦ Ν. Καβάλας -

Σάββατο, 28 Δεκέμβριος, 2019

Επίσκεψη Κ. Αρβανίτη στο Κιλκίς -

Σάββατο, 28 Δεκέμβριος, 2019

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για Μουριές -

Σάββατο, 28 Δεκέμβριος, 2019

Αρκεί που απαλλαγήκαμε!

Του Θανάση Καρτερού.


Με δέκα πόντους χιόνι βάρεσε διάλυση το επιτελικό κράτος του Μητσοτάκη. Χιλιάδες άτυχοι αποκλείστηκαν στην εθνική οδό, ταλαιπωρήθηκαν και κινδύνεψαν, χωρίς κανένας Πατούλης, καμιά Περιφέρεια, και κανένας απρόσωπος να τους προειδοποιήσει για μια κακοκαιρία που όλοι τους ήξεραν από μέρες ότι έρχεται.

Ο Κυριάκος, τη στιγμή που το διαφημισμένο και καλοπληρωμένο ιδιωτικό του κράτος χτυπούσε μπιέλα, έβγαινε σέλφι για να επιδείξει στο πανελλήνιο για άλλη μια φορά τη φωτογένειά του. Αλλά δεν πειράζει. Αρκεί που απαλλαγήκαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη Μόρια τα παιδιά ξεπαγιάζουν, οι μεγάλοι αργοπεθαίνουν χωρίς τα στοιχειώδη, μια πόλη ολόκληρη της δυστυχίας βουλιάζει στη μιζέρια και στο δράμα της, ενώ εμείς γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα της ανθρωπιάς.

Τα σκουπίδια κάνουν πάρτι, οι συνθήκες είναι συνθήκες ντροπής για την Ελλάδα, για την Ευρώπη και για τον κακό τους τον καιρό. Τα κανάλια σωπαίνουν, οι ρήτορες του χοιρινού χαίρονται, το επιτελικό κράτος υπνώττει ή φωτογραφίζεται με τη Μαρέβα, μια ανθρωπιστική τραγωδία είναι προ των πυλών. Αλλά δεν πειράζει. Αρκεί που απαλλαγήκαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυβέρνηση έχει ξαμολήσει τους «έτσι γαμάνε οι χακί» να βιάζουν άσυλα, σπίτια, ανθρώπους, νόμους, προφήτες και νοικοκυρίστικες προσδοκίες. Γίνεται του Ινδαρέ και ο πρωθυπουργός μας κραυγάζει υπέρ του Χρυσοχοΐδη και ψιθυρίζει κατά των «υπερβολών» στην αστυνομική καταστολή.

Aυτές τις γιορτές κάντε δώρο μια συνδρομή και δώστε μας δύναμη. Χαρίστε πρόσβαση στο 24ores.gr και στηρίξτε την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Ενημερώνοντας τους αδαείς για το μονοπώλιο της βίας που έχει η εξουσία του. Κατά τα άλλα, η εγκληματικότητα αυξάνεται. Αλλά δεν πειράζει. Βαράτε, σακατέψτε, ταπεινώστε, ξεβρακώστε, και ύστερα συκοφαντήστε και κατηγορήστε από πάνω όποιον σας γουστάρει. Αρκεί που απαλλαγήκαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα κέρδη και τα μερίσματα φορολογούνται λιγότερο, οι μεγάλες επιχειρήσεις ανακουφίζονται από τους… δυσβάσταχτους φόρους, ο ΕΝΦΙΑ μειώνεται για τους προνομιούχους, η εργασία κατρακυλάει στα ερέβη της πρωταρχικής συσσώρευσης και της νεοφιλελεύθερης ζούγκλας, η δέκατη τρίτη σύνταξη πάει στο χρονοντούλαπο, ο βασικός μισθός των φτωχών και των νέων μένει στα ίδια για όσο θέλει ο Σταϊκούρας, η προδοτική συμφωνία πρέπει να τηρηθεί, αλλά και να τιμηθεί, ο Κυριάκος το παίζει ποδηλάτης των ορέων, αλλά δεν πειράζει. Αρκεί που απαλλαγήκαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν ζει κι ο Βάρναλης, να μας τα ψάλει. Άιντε θύμα, άιντε ψώνιο. Αλλά δεν πειράζει.

Καλή χρονιά. Αρκεί που απαλλαγήκαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ…

Άρθρο στην ΑΥΓΗ

Σχολιάστε