My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Αποχωρεί κι ο Εύαθλος Πολυκάστρου

Μετά την ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς άλλη μια ομάδα του νομού Κιλκίς αποφάσισε να αποχωρήσει για οικονομικούς λόγους από το πρωτάθλημα που αγωνίζονταν.

Πρόκειται για την ομάδα μπάσκετ Εύαθλος Πολυκάστρου, που αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής, στο οποίο αγωνίζονταν τα τελευταία 4 χρόνια.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση που δημοσιοποίησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Κωνσταντίνος Γεωργιάδης:

“Ένας κύκλος έκλεισε, ένας άλλος προφανώς ανοίγει. Μετά από πορεία ετών ιδιαίτερα τα τελευταία 7 με άνοδο και καθιέρωση στην Γ εθνική για 4 χρόνια, και περίπου 45 νίκες συνολικά, δυστυχώς ο ΕΥΑΘΛΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ αδυνατεί να συμμετέχει στην Γ εθνική κατηγορία.

Οι λόγοι πολλοί που θα εκτιμηθούν αναλυτικά αργότερα. Ενδεικτικά, η απαξίωση του αθλήματος από την ομοσπονδία και η μετακύλιση των οικονομικών υποχρεώσεων στυγνά και μόνο στις ομάδες με δυσβάσταχτα βάρη ( ενδεικτικά ένας αγώνας στην έδρα του σωματείου κοστίζει περίπου 350€ έξοδα διαιτητων, γραμματείας κλπ) , ένας όμιλος με τεράστιες μετακινήσεις (Λευκάδα, Κέρκυρα, Αγρίνιο κλπ) όταν ο άλλος όμιλος της Θεσσαλονίκης έχει περίπου 9 μετακινήσεις εντός της συμπρωτεύουσας.
Ακόμη, η οικονομική πίεση σε έναν νομό που είναι σίγουρα ουραγός είχε και αυτό τις συνέπειες του.

Το ταξίδι όμως συνεχίζεται γιατί τον ΕΥΑΘΛΟ τον αγάπησε σχεδόν ολη η αθλητική κοινωνία της περιοχής και του Νομού γενικότερα και όταν αυτό είναι δυνατό το μέλλον είναι ευοίωνο.

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους αγωνίστηκαν, καθοδήγησαν, συμμετείχαν, πάλεψαν, πόνεσαν, δάκρυσαν, χάρηκαν , απόλαυσαν τον ΕΥΑΘΛΟ μας .

Εις το επανιδείν”.

Σχολιάστε