My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετούν τον Χ. Παπαδόπουλο

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής Ν. Κιλκίς και δικηγόρος στο επάγγελμα, Χαράλαμπος Παπαδόπουλος.

Σε δηλώσεις για την απώλειά του προέβησαν, ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, ο υφυπουργός και βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Σάββας Τσιτουρίδης, ο πρώην υφυπουργός και ο βουλευτής Κώστας Κιλτίδης και η ΔΕΕΠ Κιλκίς της ΝΔ.

Ο κ. Τασούλας

Ο Χαράλαμπος Παπαδόπουλος υπηρέτησε με ήθος και αφοσίωση την πατρίδα και την ακριτική περιφέρειά του, τον νομό Κιλκίς, τιμώντας στο ακέραιο την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του, τους οποίους εκπροσώπησε επάξια, επί σειρά ετών, στη Βουλή των Ελλήνων.

Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η ΝΔ

Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη τον πρώην Βουλευτή Κιλκίς Χαράλαμπο Παπαδόπουλο. Ο Χαράλαμπος Παπαδόπουλος υπήρξε ιδρυτικό μέλος του κόμματος, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Κιλκίς το 1974 και διετέλεσε γραμματέας της Βουλής την περίοδο 1977-1981.

Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του

Ο κ. Γεωργαντάς

Έφυγε χθες από τη ζωή ένας ευπατρίδης της πολιτικής. Ο πρ. Βουλευτής του Νομού Χαράλαμπος (Λάκης) Παπαδόπουλος, τίμησε την ψήφο των συμπατριωτών του και την ανταπέδωσε με ήθος και αγάπη για τον τόπο του.

Η συνέπεια του στις αρχές και τις αξίες της Παράταξης και η ευγένεια στην προσωπική του ζωή, τον χαρακτήρισαν σε όλη του την πορεία. Η γη του Κιλκίς και οι αγαπημένες του Μουριές, θα τον τιμούν για πάντα.

Ο κ. Τσιτουρίδης

Ο Λάκης Παπαδόπουλος υπηρέτησε επί σειρά ετών επάξια τον τόπο μας τιμώντας την εμπιστοσύνη με την οποία τον περιέβαλαν οι συμπατριώτες μας.

Να είναι ελαφρύ το χώμα της ακριτικής Ροδώνας που θα τον δεχτεί. Οι φίλοι του θα τον θυμόμαστε πάντοτε με πολλή αγάπη.

Ο κ. Κιλτίδης

Δυο θάνατοι πάνω στη μνήμη των ηρώων του `40 και προβληματισμούς πολλούς για την απόδοση της οφειλόμενης τιμής που δεν είναι αντάξια της θυσίας τους, παρά την πανδημία και μέσα στη δίνη των τουρκικών προκλήσεων, θρηνούμε την απώλεια δυο ιδιαίτερων Κιλκισιωτών.

Χάθηκα άδικα ο ζωηρός και αεικίνητος Χρήστος Καραθόδωρος στο Πολύκαστρο. Πολύ νωρίς για να τον κλάψουμε και να τον αποχαιρετίσουμε με θύμησες όμορφων δραστηριοτήτων.

Μετά πό πολύχρονη μάχη έφυγε κι ο ευγενής και ευπρεπής βουλευτής μας Χαράλαμπος Παπαδόπουλος. Βαραίνει η ψυχή μου και πονώ ανυπόκριτα για διαφορετικούς λόγους για τον καθένα! Τους αποχαιρετώ με όσα με ένωναν και ζήσαμε μαζί. Ξέρουν αυτοί. Θα τους θυμάμαι!

Η ΔΕΕΠ Κιλκίς

Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας στους οικείους και φίλους του και ευχόμασθε να έχουν την εξ ύψους παρηγορία στο πένθος τους.

Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ υπήρξε μαχητής στην πλούσια πολιτική του σταδιοδρομία και συνετέλεσε τα μέγιστα ώστε ο αγαπημένος τόπος του το Κιλκίς να ορθοποδήσει μέσα σε δύσκολους καιρούς.

Αποτέλεσε έναν νουνεχή και αξιοπρεπή πολιτικό που προσέφερε στην κοινωνία μας γεγονός που αποδεικνύει το μέγεθος της προσωπικότητας του κάτι το οποίο του το πιστώνουν φίλοι και αντίπαλοι. Ευγενής, απλός και αγνός πατριώτης κέρδισε με την πολύπλευρη προσφορά του και γι΄ αυτό όλες και όλοι θα τον θυμόμαστε πάντοτε.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της ιδιαίτερης πατρίδας του στο λεκανοπέδιο Μουριών που θα τον σκεπάσει.

Αιώνια η μνήμη Του.

Σχολιάστε