My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Αποχαιρετισμός στον Γιάννη Αθανασιάδη

Έναν άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του βοηθώντας το σωματείο με όλες του τις δυνάμεις, αποχαιρέτησε χθες Τετάρτη 14 Νοεμβρίου η Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες». Ο λόγος, για τον Ιωάννη Αθανασιάδη, πρώην πρόεδρο, μέλος πολλών ΔΣ, καθώς και μέλος της ιδρυτικής επιτροπής της Ένωσης (1970).

Το έργο του εκλιπόντος μεγάλο, όπως και η αγάπη του για καθετί ποντιακό. Η συνδρομή του για την αποπεράτωση του κτηρίου όπου στεγάζεται ο σύλλογος σήμερα ήταν καθοριστική. Επίσης πρωτοστάτησε ώστε να αρχειοθετηθούν πολλά έγγραφα από το μεγάλο αρχείο που διαθέτει η Ένωση και να μπορούν σήμερα να αξιοποιηθούν με τον κατάλληλο τρόπο προσφέροντας γνώση στις επόμενες γενεές.

«Ο κυρ-Γιάννης πάντα είχε μια ανησυχία και ένα πατρικό βλέμμα για την πορεία του συλλόγου γιατί ήταν κομμάτι του εαυτού του, κομμάτι της καθημερινότητάς του, και σαν έτσι το αντιμετώπιζε με την σχεδόν καθημερινή επίσκεψή του –και όσο του το επέτρεπε η υγεία του– στο κτήριο του συλλόγου» αναφέρεται στην ανακοίνωση. Ο σύλλογος, αναγνωρίζοντας το έργο του, τον είχε ανακηρύξει επίτιμο πρόεδρο από καιρό.

Με την ευχή όλων να αναπαυτεί η ψυχή του, και το όραμά του αλλά και οι ελπίδες του για έναν δημιουργικό σύλλογο να βρουν άξιους συνεχιστές, αποτίουμε φόρο τιμής σε ένα ακόμη μέλος του συλλόγου μας που απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι ο πολιτισμός και η άδολη προσφορά φανερώνουν δυνάμεις δημιουργικές και ωφέλιμες για το σύνολο της κοινωνίας. Καλό ταξίδι κυρ-Γιάννη», καταλήγει η συλλυπητήρια ανακοίνωση των “Αργοναυτών”.

 

Σχολιάστε