My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Αποκλεισμός ΧΑ από Περιφερειακό

Tην εφαρμογή των συνεπειών της απόφασης του δικαστηρίου για τη ΧΑ, σε ότι αφορά το Περιφερειακό Συμβούλιο Κ. Μακεδονίας, με την εκκίνηση των διαδικασιών απαγόρευσης συμμετοχής των εκπροσώπων της σ` αυτό, ζητούν μεταξύ άλλων οι επικεφαλής τριών παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, οι επικεφαλής των παρατάξεων ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Χρήστος Γιαννούλης, ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Χρήστος Παπαστεργίου και ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ – ΠΡΑΣΙΝΗ ΛΥΣΗ Φίλιππος Γκανούλης, απέστειλαν την ακόλουθη κοινή επιστολή προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Βενιαμίν Καρακωστάνογλου:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Οι Περιφερειακές Παρατάξεις, τις οποίες εκπροσωπούμε στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την ιστορική δικαίωση, μέσω της χθεσινής δικαστικής απόφασης, των αγώνων κατά της εγκληματικής οργάνωσης υπό την ονομασία Χρυσή Αυγή, κεντρικά και Ελληνική Αυγή, αυτοδιοικητικά. Μια απόφαση που συναντήθηκε με το κοινό περί δικαίου αίσθημα, της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών. Είμαστε βέβαιοι ότι δεν υπάρχει κανένα αυτοδιοικητικό στέλεχος, το οποίο να αγνοεί την αξία της απόφασης αυτής και την θεσμική επιβεβαίωση, πλέον, της καταχώρησης της εγκληματικής αυτής οργάνωσης στις μαύρες σελίδες της ιστορίας μας.

Ζητούμε επομένως: α) την άμεση έκδοση ψηφίσματος, δια περιφοράς, που να χαιρετίζει την καταδίκη του ναζιστικού μορφώματος, β) την εφαρμογή των συνεπειών της απόφασης σε ότι αφορά το Περιφερειακό Συμβούλιο, με την εκκίνηση, από εσάς κ. Πρόεδρε, των διαδικασιών απαγόρευσης συμμετοχής των εκπροσώπων, κατά δήλωσή τους, της καταδικασθείσας οργάνωσης στο δημοκρατικά εκλεγμένο κορυφαίο όργανο της Κεντρικής Μακεδονίας. Αρνούμαστε να συνυπάρχουμε, πολιτικά και αυτοδιοικητικά, με όσους υποστηρίζουν ότι είναι εκφραστές, μέλη και υποστηριχτές εγκληματικής οργάνωσης.

Η ευθύνη κ. Πρόεδρε, τόσο η δική σας, όσο και του κ. Περιφερειάρχη, αλλά και όλων μας είναι ιστορική. Ελπίζουμε ότι θα την αναλάβετε.»

Σχολιάστε