My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Αποκλεισμοί ένεκα Πρεσπών

Σε αποκλεισμούς των τελωνείων των Ευζώνων και του Προμαχώνα θα προχωρήσουν την Πέμπτη, ημέρα ψήφισης ή μη από το ελληνικό Κοινοβούλιο της Συμφωνίας των Πρεσπών, αγρότες από το Κιλκίς και τις Σέρρες, διαμαρτυρόμενοι για το περιεχόμενο της συμφωνίας. Οι αποκλεισμοί θα γίνουν με αγροτικά αυτοκίνητα, αφού στα τελωνεία δε θα μεταβεί κάποιο τρακτέρ ή άλλο γεωργικό μηχάνημα.

Όπως ανέφερε στο ethnos.gr ο πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Παιονίας, Θωμάς Καρυπίδης, αγρότες του νομού θα μεταβούν από το μεσημέρι με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα στο τελωνείο των Ευζώνων, θα τα παρκάρουν παραπλεύρως του δρόμου και το βράδυ, την ώρα της ψηφοφορίας, θα αποκλείσουν το τελωνείο μέχρι και τη καταμέτρηση των ψήφων.

Σε ό,τι αφορά το τελωνείο του Προμαχώνα, σύμφωνα με τον πρόεδρο των Αδέσμευτων Αγροτών Σερρών, Γιάννη Τουρτούρα, αγρότες από ολόκληρο το νομό θα συγκεντρωθούν με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα, στις 2:00 το μεσημέρι, στη διασταύρωση Σιδηροκάστρου. Από εκεί θα μεταβούν στο τελωνείο και θα το αποκλείσουν συμβολικά. Ο αποκλεισμός αναμένεται να είναι ολιγόλεπτος το μεσημέρι, ωστόσο, δεν αποκλείεται να επαναληφθεί το βράδυ, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Σχολιάστε