My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Απαγόρευσαν τις συγκεντρώσεις για Μέρκελ

Στην απαγόρευση δημοσίων συναθροίσεων και πορειών σε εκτεταμένη περιοχή του κέντρου της Αθήνας αλλά και σε κρίσιμες περιοχές από όπου θα διέλθει κατά τις συναντήσεις της η Άγκελα Μέρκελ, προχώρησε η ΕΛΑΣ ενόψει της αυριανής επίσκεψης της Γερμανίδας καγκελαρίου.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής απαγορεύεται «για λογούς δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας» κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στο κέντρο της Αθήνας, από τις 09.00 το πρωί.

Σχόλια
One Response to “Απαγόρευσαν τις συγκεντρώσεις για Μέρκελ”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Με άλλα λόγια που δεν τολμά να πεί η ΓΑΔΑ : “Απαγορεύεται για λόγους δημόσιας ασφάλειας…”, όπερ εστίν μεθερμηνευόμενον : Απαγορεύουμε να γίνουν συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας ώστε να παρέχουμε ασφάλεια κατα την έλευση της αυτής Εξωχότητας και μεγάλου Αφεντικού μας καγκελαρίου της Γερμανίας Α. Μέρκελ, η οποία άφησε την θαλπωρή του οίκου της προκειμένου να μας κάνει την ύψιστη τιμή να μας επισκευθεί εμάς τους ταπεινούς και ανάξιους υπηκόους της.
    …”και μή διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής(sic!) ζωής της πρωτεύουσας”…όπερ σημαίνει :
    ….και μή διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής του Κολωνακίου, οι κάτοικοι του οποίου για την ψυχική τους υγεία, πρέπει να ακολουθούν απερίσπαστοι το shopping therapy και ακολούθως να απολαμβάνουν ανενόχλητοι τον ευρωπα’ι’κού τύπου καφέ τους.

Σχολιάστε