My Twitter Feed

11 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

ΑΟΚ: Πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα

kilkisiakosΜε τον τρόπο που προκρίθηκε επί του Πανσερραικού (στα πέναλτι) με τον ίδιο τρόπο αποκλείστηκε ο Κιλκισιακός σήμερα Κυριακή απ` τη συνέχεια του κυπέλλου Γ` Εθνικής: Έχασε 4 – 2 στα πέναλτι στις Ελευθερές Καβάλας απ` τον Ακροπόταμο απ` τον τοπικό Άρη, με τον κανονικό αγώνα και την παράταση να λήγουν χωρίς τέρματα.

Οι παίκτες του Γιώργου Σημαιοφορίδη έχασαν πολλές ευκαιρίες όμως δε κατάφεραν να βρουν δίχτυα σε κανονικό αγώνα και παράταση με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στην ψυχοφθόρο διαδικασία.
Ο Κιλκισιακός στο πρώτο ημίχρονο απείλησε με τους Μπόλοση, Ηλιόπουλο και Μπελίτσα δίχως όμως να καταφέρει να βρει δίχτυα. Στο 51′ ο Μπόλοσης έχασε με κεφαλιά τη μεγαλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Καρυπίδης έστειλε με νέα κεφαλιά τη μπάλα εκατοστά έξω από το δεξί δοκάρι.
Οι γηπεδούχοι μπορούσαν να απειλήσουν μόνο με στημένα, και μετά από ένα φάουλ στο 75΄ο Τσέπα έκανε τη κεφαλιά δίχως όμως να ανησυχήσει τον Περπερίδη. Έτσι ο αγώνας πήγε στην παράταση, στο πρώτο ημίχροονο της οποίας ο Μπελίτσας σπατάλησε άλλη μια κλασική ευκαιρία για γκολ. Στο 115′ ο Λογγινίδης αποβλήθηκε αδίκως με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Κιλκισιακό να έχει νέα μεγάλη στιγμή στο 118′ με τον Μπελίτσα να σουτάρει και τον τερματοφύλακα Κωνσταντάκο να μπλοκάρει.
Στα πέναλτι οι γηπεδούχοι φάνηκαν πιο ψύχραιμοι, καθώς αν και οι Μπελίτσας και Καρυπίδης ευστόχησαν στα δύο πρώτα, οι Τριανταφυλλίδης και Σαββίδης δεν βρήκαν πλεκτό. Αντίθετα ο Ακροπόταμος ευστόχησε και στα τέσσερα πέναλτι που εκτέλεσε και πήρε την πρόκριση για τον τρίτο γύρο.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Περπερίδης, Καρατζιάς, Τριανταφυλλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Καρυπίδης, Ηλιόπουλος (74′ Σαβελίδης), Ματεντζίδης, Μπόλοσης (81′ Σαββίδης), Καρανδρέας (64′ Λογγινίδης), Μπελίτσας.
Σχολιάστε