My Twitter Feed

16 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κλειστά τα σχολεία και τη Τετάρτη -

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, 2021

Είμαστε στο πλευρό των παραγωγών -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Στη Βουλή η δίωξη Αχ. Καλεμκερίδη -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά όλα τα σχολεία και την Τρίτη -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Τέρπυλλος και νομός σε κατάψυξη! -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

“Δίνουν τις λαϊκές σε επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Ο χιονιάς έφυγε, η “Μήδεια” μένει -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά τη Δευτέρα όλα τα σχολεία -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

Αξιούπολη: Εκδήλωση για πρόληψη

axioupoliΟ Μουσικός Πολιτιστικός Σύλγος ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ της Αξιούπολης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας “Αγ. Ευγένιος ο Τραπεζούντιος” διοργάνωσε το Σάββατο 29 Οκτωβρίου εκδήλωση στα πλαίσια της ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Παράλληλα, φωτίστηκε σε ροζ χρώματα το κτίριο της Δημαρχείας συμμετέχοντας έτσι στην παγκόσμια ημέρα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.

Παρουσία πλήθους κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα συνεδριάσεων, η πρόεδρος κ. Κολεσιώτου Γεωργία ενημέρωσε για την αυτοεξέταση και για την μαστογραφία που πρέπει να γίνονται άφοβα και χωρίς ταμπού. Η άγνοια τόνισε και ο φόβος είναι τα εμπόδια στον δρόμο για τον μαστογράφο.

Η ενημέρωση συνέχισε, είναι επιβεβλημένη και ποτέ δεν ζημίωσε κανένα. Ο υποφαινόμενος μέσα από την προσωπική του εμπειρία ανέφερε ότι ο καρκίνος επισκέπτεται πότε-πότε και τους άνδρες και για αυτό χρειάζεται προσοχή από όλους.

Μετά το τέλος της ενημέρωσης, η χορωδία μας απέδωσε έργα των Θεοδωράκη, Χατζηδάκη, Μαρκόπουλου δίνοντας ένα κλίμα αισιοδοξίας, χειροκροτούμενη από όλους. Στην συνέχεια οι κυρίες της χορωδίας μας, δεξιώθηκαν τους παρευρεθέντες με εδέσματα που ετοίμασαν οι ίδιες. Η βραδιά έκλεισε με το “γαϊτανάκι της ζωής ” και με τραγούδια και χορούς υπό την μουσική συνοδεία του χοράρχη Αν. Παπαδόπουλου.

 

Σχολιάστε