My Twitter Feed

10 Μάρτιος, 2019

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

123 οι «οκταμηνίτες» του Δ. Κιλκίς -

Σάββατο, 9 Μάρτιος, 2019

Ανησυχία για τα φετινά στάρια -

Σάββατο, 9 Μάρτιος, 2019

82 «οκταμηνίτες» στο Δ. Παιονίας -

Σάββατο, 9 Μάρτιος, 2019

Στη ΒΙΠΕ για τις εργαζόμενες -

Παρασκευή, 8 Μάρτιος, 2019

ΚΙΝΑΛ: 940 ψήφισαν σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Μάρτιος, 2019

Τελικός κυπέλλου το Σάββατο -

Πέμπτη, 7 Μάρτιος, 2019

Νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας -

Πέμπτη, 7 Μάρτιος, 2019

Για τα αναδρομικά δημ. υπαλλήλων -

Πέμπτη, 7 Μάρτιος, 2019

«Αξιοποίηση ανθρώπινων πόρων»

«Η γνωστή και τραγική έλλειψη οικονομικών πόρων, θα πρέπει να αναπληρωθεί από τους ανθρώπινους πόρους, που στη σημερινή συγκυρία είναι σίγουρα πιο σημαντικοί». Αυτό υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο νέος περιφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης, στον χαιρετισμό του στη Περιφέρεια αμάσως μετά την εκλογή του στο αξίωμα που κατείχε ο εκλειπών Περικλής Κολότσιος.

tzitzikostas-vergidisΗ ομιλία του κ. Βεργίδη, που ήταν ένα είδος προγραμματικής δήλωσης:

«Από σήμερα 28 Ιουλίου 2015 μια οδυνηρή συγκυρία το έφερε, να αναλάβω και επίσημα τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς. Μία κάκιστη συγκυρία που μας στέρησε τη φυσική παρουσία ενός αγαπημένου φίλου, ενός σημαντικού ανθρώπου.
Για τον Περικλή Κολότσιο έχουν ειπωθεί και θα ειπωθούν πολλά. Για εμάς η μεγαλύτερη ευθύνη, το μεγαλύτερο καθήκον, είναι να ακολουθήσουμε τη βασική του φιλοσοφία. Τις καθαρές ανθρώπινες σχέσεις, την καθαρή συμπεριφορά, την ανάληψη της ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας.

Φίλοι και φίλες,

Σήμερα δεν θα συμβεί κάποια θεαματική αλλαγή σελίδας όπως συνηθίζεται να λέγεται. Δεν ξεκινά μια “νέα εποχή” που θα ανατρέψει τα πάντα σήμερα, συνεχίζουμε το δρόμο που χαράξαμε ως παράταξη της “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ” που εκπροσωπείται στο νομό μας από ανθρώπους με κοινό όραμα με κοινές επιδιώξεις για το καλύτερο για τον τόπο μας. Συνεχίζουμε βασιζόμενοι στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, στην αλληλεγγύη, στο φιλότιμο, στον εθελοντισμό. Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης θα παραμείνει ο ίδιος άνθρωπος που γνωρίζετε όλοι εδώ και χρόνια. Η ανάληψη του νέου ρόλου της υψηλής ευθύνης, δεν ανατρέπει χαρακτήρα, αξίες και συμπεριφορές.

tzitzikostas-vergidis-thomaidis-giannopoulosΑγαπητοί συνεργάτες στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς,

Η σχέση συνεργασίας μας θα βασίζεται στις αρχές του αμοιβαίου σεβασμού και την προσήλωση στον βασικό στόχο. Έναν στόχο που δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση του συμπολίτη μας, ο οποίος επισκέπτεται ή επικοινωνεί με την Περιφερειακή μας Ενότητα. Αξίωμά μας ήταν και είναι το «κανείς δυσαρεστημένος από έλλειψη εξυπηρέτησης και συμπεριφορές».

Η γνωστή και τραγική έλλειψη οικονομικών πόρων, θα πρέπει να αναπληρωθεί από τους ανθρώπινους πόρους, που στη σημερινή συγκυρία είναι σίγουρα πιο σημαντικοί.

Η τήρηση του ωραρίου και ο σεβασμός της υπηρεσιακής ιεραρχίας δεν είναι πλέον ζητούμενο. Είναι αυτονόητα και δεν συνιστούν λειτουργία αυστηρού στρατοπέδου. Η λειτουργία μας πρέπει να βασίζεται στην ανθρώπινη και αβίαστη διάθεση προσφοράς και όχι στο ελεγχόμενο αυστηρά υπηρεσιακό καθήκον. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αναπληρώσουμε τις τεράστιες υλικοτεχνικές και οικονομικές ελλείψεις. Μόνον έτσι θα έχει νόημα η παρουσία μας εδώ, ως υπηρεσιακών και αιρετών παραγόντων.»

Με τις λίγες αυτές σκέψεις, επιθυμώ να ευχαριστήσω πρώτα τους συναδέλφους Περιφερειακούς Συμβούλους και φυσικά τον Περιφερειάρχη μας Απόστολο Τζιτζικώστα για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Στη συνέχεια θα πρέπει να καλωσορίσω την συνάδελφο πλέον Μιχαηλία Καραμισάκη στα νέα της καθήκοντα. Και τέλος να ευχαριστήσω όλους τους υπηρεσιακούς συνεργάτες, όλων των βαθμίδων που κοπιάζουν καθημερινά να βγάλουν εις πέρας το έργο τους. Είχαμε μέχρι τώρα άψογη συνεργασία και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στο μέλλον με καλύτερο πνεύμα και διάθεση αποδοτικότητας.

Σχολιάστε