My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Αντιδράσεις κι από ΝΟΔΕ – Σούλη

Μετά τον βουλευτή Γ. Γεωργαντά, την αντίδρασή τους στη προοπτική συγχώνευσης αστυνομικών τμημάτων του νομού Κιλκίς εξέφρασαν η νομαρχιακή οργάνωση – ΝΟΔΕ κι ο πολιτευτής της ΝΔ, Αν. Καζαντζίδης.

astynomia-kilkis-001Σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ κάνει λόγο για ασθμαίνουσα και ανεμική κυβέρνηση με αποφάσεις “που λαμβάνει στο γόνατο”, ενώ ο κ. Καζαντζίδης για “άλλη μια λανθασμένη επιλογή της κυβέρνησης”.

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ έχει ως εξής:

Με αιφνίδια απόφαση της η κυβερνητική πλειοψηφία που δυστυχώς βρίσκεται ακόμη στην εξουσία προκαλεί για άλλη μια φορά με τις αποφάσεις της όσον αφορά το κλείσιμο ή τη συγχώνευση του 40% αστυνομικών μονάδων ανά την επικράτεια.

    Για τον ακριτικό νομό Κιλκίςειδικά/ προτείνεται η κατάργηση των Α.Τ. Μαυρονερίου, Νέας Σάντας και Δροσάτου που ενσωματώνονται πλέον στο Αστυνομικό Τμήμα Κιλκίς του Α.Τ. Αξιούπολης που ενσωματώνεται στο Α.Τ. Πολυκάστρου ΠΑΙΟΝΙΑΣ και η συγχώνευση των τμημάτων συνοριακής φύλαξης Πολυκάστρου και Αξιούπολης που συγχωνεύονται στο ενιαίο τμήμα συνοριακής φύλαξης Παιονίας / που σημειωτέον έχει υποστεί, χωρίς πρωτίστως ούτε καν να ερωτηθεί, μεγάλο πλήθος προσφυγικού-μεταναστευτικού ρεύματος δεν θα του άξιζε μια τέτοια μεταχείριση από πλευράς κυβέρνησης.

Αποδεικνύεται ως φαίνεται ότι ίσως δεν γνωρίζουν οι ανευθυνουπεύθυνοι κυβερνώντες που βρίσκεται ο νομός Κιλκίς (παραμεθόριος περιοχή και τριπλή πύλη εισόδου και εξόδου της Ελλάδας στο εξωτερικό-Ειδομένη, Εύζωνοι, Δοϊράνη) και με τις βιαστικές αποφάσεις τους προκαλούν προβλήματα επαρκούς αστυνόμευσης και ασφάλειας των συμπατριωτών μας.  Σε μια εποχή που ειδικώς για την περιοχή μας θα έπρεπε να εξετασθούν όλες οι παράμετροι που σχετίζονται με αυτή καθαυτή τη θέση του Ν. Κιλκίς.

    Η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου για ακόμη μια φορά καταδεικνύει πόσο ασθμαίνουσα και ανεμική είναι με τις αποφάσεις που λαμβάνει στο γόνατο.

    Εφόσον αποδεδειγμένα πλέον δεν μπορεί να επιτύχει ούτε έναν στόχο της (σε όλους τους πολιτικούς τομείς) καλύτερα να φύγει γιατί η παραμονή της με προφανή σκοπό μόνο τη νομή της εξουσίας είναι επιζήμια για την Πατρίδα και τον Νομό Κιλκίς ειδικότερα.

Η ανακοίνωση Αν. Καζαντζίδη:

Η κατάργηση και συγχώνευση αστυνομικών τμημάτων στο νομό Κιλκίς αποτελεί άλλη μια λανθασμένη επιλογή της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.

Η επικίνδυνη παρέα που συνεχίζει να κρατά το τιμόνι της χώρας μεταχειρίζεται τον τόπο μας χωρίς να λαμβάνει υπ’ όψιν της ειδικά για το νομό μας διαφορετικά κριτήρια (ακριτική περιοχή, προσφυγικό/μεταναστευτικό).

Στο σημείο αυτό χρήσιμο είναι να υπενθυμίσουμε το τι συνέβη κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από την κυβέρνηση ΝΔ όπου ο τότε Υπουργός και νυν υπεύθυνος τομεάρχης για το προσφυγικό-μεταναστευτικό του κόμματος μας Β.Κικίλιας ο οποίος είχε αφουγκρασθεί τη βούληση της τοπικής μας κοινωνίας και με την δική μας συνδρομή αποφασίζοντας εν τέλει την μη κατάργηση ή συγχώνευση αστυνομικών τμημάτων στο Ν.Κιλκίς.

Σήμερα λοιπόν σε αντιδιαστολή με τα όσα έπραξε η κυβέρνηση Α.Σαμαρά διατηρώντας τα αστυνομικά τμήματα έρχεται η κυβέρνηση που δεν έχει πλέον το λαϊκό έρεισμα (πλειοψηφία) στην κοινωνία να προκαλέσει με τις αποφάσεις της λίγο πριν φύγει από την εξουσία καταργώντας χωρίς στοιχειώδη σχεδιασμό αστυνομικές μονάδες του Κιλκίς εφαρμόζοντας τη λογική του παραλόγου και αδιαφορώντας για τις συνέπειες από μια τέτοια εξέλιξη.

Η κατάργηση των αποφάσεων, επί του θέματος, της σημερινής κυβέρνησης από την αυριανή κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποτελεί την αρχή μόνο στο θέμα της αστυνόμευσης σε επίπεδο νομού. Η ενίσχυση του ρόλου και η αναβάθμιση των αστυνομικών τμημάτων των ακριτικών νομών είναι εκ των άμεσων προτεραιοτήτων που θα υλοποιήσει η ΝΔ αμά τη αναλήψει της διακυβέρνησης της χώρας.

Σχολιάστε