My Twitter Feed

22 Μαΐου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μετεό σταθμός στην Αξιούπολη -

Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Κλειστά πάντα τα εργαστήρια -

Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Σήκω Ψυχή μου στα Ελευθέρια -

Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑΔΕΔΥ: Κάλεσμα για νέα απεργία -

Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κασσελάκης: Υπέγραψε ομόνοια! -

Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ο γραμματέας ΠΑΣΟΚ στο νομό -

Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Εκλογική επιτροπή και μήνυμα -

Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κόντρα δήμου με διευθύντρια ΔΕ -

Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Αντί για δημοκρατίες,

….Αρμαγεδδώνες.

Του Τάσο Παππά.


«Εχει αποφασίσει το ΚΥΣΕΑ και είναι ευθύνη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να το υλοποιήσει, να κατασκευαστεί φράχτης σε όλο το μήκος του ποταμού Εβρου, δηλαδή στα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία, τα σύνορα της Ευρώπης με την Τουρκία, το οποίο είναι ένα μήκος συνολικό που μπορεί να κατασκευαστεί ο φράχτης, ακόμα 140 χιλιόμετρα», σημείωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη προσθέτοντας: «Η άμεση απόφαση που υπάρχει είναι η κατασκευή των πρώτων 35 χιλιομέτρων στο κεντρικό σημείο με προϋπολογισμό 100.000.000 ευρώ». Τεράστια ποσά για εξοπλισμούς (πάρτι οι εταιρείες όπλων), τεράστια ποσά για φράχτες (πανηγυρίζουν οι εργολάβοι). Ετσι όμως πρέπει να γίνει, αφού σύμφωνα με το αφήγημα της κυβέρνησης, η πατρίδα απειλείται από τους αλλοεθνείς εισβολείς και η θρησκεία απειλείται από τους αλλόθρησκους πρόσφυγες και μετανάστες. Αν ήταν λευκοί και χριστιανοί θα ήμασταν πιο επιεικείς.

Τι δεν καταλαβαίνει ο κ. Θεοδωρικάκος ή μάλλον κάνει πώς δεν καταλαβαίνει αν και θα έπρεπε να το γνωρίζει λόγω της θητείας του στην κομμουνιστική Αριστερά; Δεν πρόκειται για τουρίστες που κάνουν ταξιδάκια αναψυχής, δεν πρόκειται για τυχοδιώκτες που αναζητούν περιπέτειες. Είναι απελπισμένοι άνθρωποι. Φεύγουν από τις χώρες τους γιατί κινδυνεύουν, γιατί πεινάνε και δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Πέφτουν θύματα των διακινητών, ξοδεύουν τις οικονομίες τους για να εξασφαλίσουν μια θέση στις βάρκες, πέφτουν θύματα και της πολιτικής του Ερντογάν ο οποίος τους χρησιμοποιεί για να πιέσει τις Βρυξέλλες, αλλά δεν έχουν άλλη επιλογή. Δεν θα τους σταματήσουν ούτε οι φράχτες στον Εβρο ούτε οι βίαιες επαναπροωθήσεις στο Αιγαίο. Θα βρουν τρόπους να παρακάμψουν τα εμπόδια. Και η Ευρώπη; Μούγκα. Στηρίζει τις πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη για να μην περάσουν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες από την Ελλάδα και στη συνέχεια ζητήσουν άσυλο σε ευρωπαϊκές χώρες. Φωνάζουν οι ανθρωπιστικές οργανώσεις; Είναι όργανα του Ερντογάν. Διαμαρτύρεται η Διεθνής Αμνηστία; Πέρα βρέχει. Ανθρωπιστές πολυτελείας.

Και η Δύση γενικώς; Ούτε κουβέντα για τις ευθύνες που έχουν τα κράτη της και κυρίως οι ΗΠΑ για ό,τι συμβαίνει. Μπούκαραν στο Ιράκ για να ρίξουν τον δικτάτορα Σαντάμ Χουσεΐν και δημιούργησαν ερειπιώνα. Οργάνωσαν πραξικόπημα για να ανατρέψουν τον δικτάτορα Καντάφι και σήμερα η Λιβύη είναι ένα διαλυμένο κράτος με δύο κυβερνήσεις εξίσου ανυπόληπτες. Μπούκαραν στο Αφγανιστάν για να εξολοθρεύσουν την Αλ Κάιντα και να τιμωρήσουν τους Ταλιμπάν που έκαναν πλάτες στον Μπιν Λάντεν, έμειναν καμιά εικοσαριά χρόνια, σκότωσαν αμάχους με τις έξυπνες βόμβες τους και έφυγαν με την ουρά στα σκέλια αφήνοντας πίσω τους καταστροφή. Οι Ταλιμπάν επέστρεψαν δριμύτεροι, οι γυναίκες κλείστηκαν στα σπίτια τους, η πείνα θερίζει και οι μανάδες πουλάνε τα… περισσευούμενα παιδιά τους για να εξασφαλίσουν λίγο φαΐ για τα υπόλοιπα μέλη των οικογενειών τους. Επιχείρησαν να ανατρέψουν τον δικτάτορα Ασαντ, η Συρία βούλιαξε στον εμφύλιο και χιλιάδες κάτοικοί της αναζήτησαν καταφύγιο στην Τουρκία του Ερντογάν που η Ε.Ε αναγνωρίζει ως ασφαλή χώρα. Σπουδαίες πράγματι επιδόσεις! Εντυσαν με μεγάλες λέξεις τις σκοτεινές προθέσεις τους. Αντί να μεταλαμπαδεύσουν τη δημοκρατία και να τσακίσουν την τρομοκρατία -αυτός υποτίθεται πως ήταν ο στόχος τους- προκάλεσαν Αρμαγεδδώνες. Και τώρα υποκριτικά αναρωτιούνται γιατί εγκαταλείπουν τις εστίες τους οι Ιρακινοί, οι Λίβυοι, οι Σύροι, οι Αφγανοί.

Ανάγωγα

Πίστεψε η Τουλουπάκη ότι θα τη βγάλει καθαρή; Οτι θα την επιβραβεύσουν επειδή έκανε τη δουλειά της; Εχουν ράμματα για τη γούνα της. Θα την κυνηγάνε μέχρι να δει τον Χριστό φαντάρο. Κώστα Βαξεβάνη, Γιάννα Παπαδάκου και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας να ετοιμάζεστε. Κάτι θα σκαρφιστούν και για σας. Το κράτος δικαίου στην Ελλάδα δεν θα χαριστεί στον υπόκοσμο της δημοσιογραφίας.

Άρθρο στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σχολιάστε