My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανοίγουν τα έξι σχολεία τη Τρίτη

Την ερχόμενη Τρίτη 9 Ιουνίου θα επαναλειτουργήσουν κανονικά τα έξι σχολεία (τέσσερα δημοτικά, ένα γυμνάσιο και ένα λύκειο), τα οποία έκλεισαν με πρωτοβουλία του δημάρχου Παιoνίας, Κωνσταντίνου Σιωνίδη, για προληπτικούς λόγους.

Στα σχολεία φοιτούν παιδιά από τη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών Νέας Καβάλας, όπου εντοπίστηκε θετική στον ιό μια έγκυος.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο FM», ο κ. Σιωνίδης διευκρίνησε ότι “μόνο χθες και σήμερα παρέμειναν κλειστά τα σχολεία και έγιναν οι απαραίτητες απολυμάνσεις, ενώ τη Τρίτη, μετά την αργία του Αγ. Πνεύματος, θα λειτουργήσουν κανονικά”.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, δεν υπάρχει θέμα για επιπλέον μέτρα, διότι τα παιδιά από τη δομή που φοιτούν στα σχολεία αυτά, είναι σε καραντίνα και δεν θα πάνε στα σχολεία.

Ο κ. Σιωνίδης ανέφερε ακόμη ότι «έγινε λήψη 360 δειγμάτων από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και αναμένονται τα αποτελέσματα», ενώ υπογράμμισε ότι «ήταν αρνητικό το δείγμα που πάρθηκε από το νεογέννητο παιδί και από τη συνοδό της γυναίκας που εντοπίστηκε θετική στον κορονοϊό».

Σχολιάστε