My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Ανθρακίδης: Είμαστε πανέτοιμοι!

(Βίντεο) Την πρώτη που δημόσια παρουσία με πολιτική ομιλία στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς έκανε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Θέμης Ανθρακίδης.

Στην κατάμεστη από φίλους του αίθουσα, ο κ. Ανθρακίδης δήλωσε έτοιμος μπροστά στις εξελίξεις, τις οποίες χαρακτήρισε κατακλυσμιαίες, τονίζοντας ότι το Κιλκίς έχει ανάγκη να αποκτήσει μια ισχυρή φωνή στη Βουλή από ένα πρόσωπο που γνωρίζει τα προβλήματά του και μπορεί να επιβάλει λύσεις.

Στην ομιλία του, ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρθηκε στα αίτια και στις συνέπειες της κρίσης, τονίζοντας για τον πολιτικό χώρο που εκπροσωπεί ότι ανέλαβε τις ιστορικές του ευθύνες, αλλά που το τελικό ισοζύγιο είναι θετικό.

Στην εκτεταμένη του αναφορά για θέματα του νομού μας, έκανε λόγο για γενική υποχώρηση λόγω ουσιαστικής απουσίας κυβερνητικού βουλευτή, για απαξίωση του ΤΕΙ, για ανάγκη ενίσχυσης των υποδομών κα, ενώ παράλληλα προέβη σε συγκεκριμένες προτάσεις για αναβάθμιση καιανάπτυξη του νομού.

Αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών, αφού την χαρακτήρισε κακή τάχθηκε υπέρ μιας νέας “που θα υπερασπίζεται τα εθνικά μας συμφέροντα”.

Τέλος, αφού ευχαρίστησε όλους για την τόσο μαζική παρουσία τους, έκλεισε την ομιλία του παρουσιάζοντας το πολιτικό του πρόταγμα, το οποίο συμπυκνώνεται στο τρίπτυχο «Νέα Γενιά – Συνέπεια – Πράξεις».

Τον οικονομολόγο και νομικό Θέμη Ανθρακίδη προλόγισαν τέσσερις προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους στους οποίους ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής έχει δραστηριοποιηθεί: Ο καθηγητής μαθηματικών και Λυκειάρχης του 1ου Λυκείου Κιλκίς κ. Νίκος Κελίδης, ο Πρόεδρος των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Βασίλης Τριανταφυλλίδης, ο πρώην Δήμαρχος Πολίχνης Κιλκισιώτης στην καταγωγή κ. Κώστας Θεοδωρίδης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας και Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Γουμένισσας κ. Σάκης Τραχανίδης παρουσίασαν ο καθένας από την δική του πλευρά το έργο και τη δραστηριότητα του Θέμη Ανθρακίδη.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση με αποσπάσματα από την ομιλία του κ. Ανθρακίδη και συνέντευξή του στον συνάδελφο Γ. Παπαγεωργόπουλο, στο βίντεο της GnomiWebTV:

Σχολιάστε