My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΑΝΕΛ/ΕΒΕ: Έτσι πάμε ανάπτυξη

Θέματα όπως η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, οι νέες επενδύσεις, τα ευρωπαϊκά προγράμματα υποστήριξης της επιχειρηματικότητας, ο τουρισμός, η αντιμετώπιση προβλημάτων βιωσιμότητας των επιχειρήσεων που έχουν κόκκινα δάνεια, τα χρέη προς ασφαλιστικά ταμεία και άλλους φορείς, ήταν αυτά που τέθηκαν επί τάπητος κατά τη διάρκεια επίσκεψης αντιπροσωπείας των ΑΝΕΛ Κιλκίς στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Π. Τονικίδη.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ παρουσίασαν τις θέσεις τους και πρότειναν λύσεις ώστε “να δημιουργηθούν συνθήκες ευνοϊκές για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας αλλά και την ενίσχυση των υφιστάμενων επιχειρήσεων”. Από την πλευρά του ο κ. Τονικίδης παρουσίασε τις προτάσεις του Επιμελητήριου για τις προοπτικές βιωσιμότητας των υφιστάμενων επιχειρήσεων και για την προσέλκυση νέων.

Οι δύο πλευρές υπογράμμισαν την πρόθεση για συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη και την προσέλκυση επιχειρήσεων, καθώς και την υποστήριξη των υφιστάμενων, που εξακολουθούν να επενδύουν στο Νομό Κιλκίς, συμβάλλοντας στη μείωση της ανεργίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς ΑΝΕΛ, η συντονίστρια Ελισσάβετ Γεωργιάδου, ο γραμματέας Κυριάκος Ανανιάδης και ο πολιτευτής Νικόλαος Τατίδης, ενώ παρευρέθηκε και ο Αλέξανδρος Κατσιαβός, πρόεδρος του τμήματος Μεταποίησης.

Σχολιάστε