My Twitter Feed

12 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

“Εγκληματικό άνοιγμα σχολείων” -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Ανεβάζει στροφές ο Άτλας Κιλκίς

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Ανδρικής ομάδας του Άτλαντα Κιλκίς εν όψει της αρχής του πρωταθλήματος, μετά και την ολοκλήρωση των μεταγραφών που έκανε.

Ο προπονητής Σταύρος Χατζηγεωργιάδης σε συνεργασία με την Γυμνάστρια Φ.Α. Αφροδίτη Ζώγκα έχουν στην διάθεση τους όλους τους παίκτες της ομάδος, κάτι πολύ θετικό και για την ψυχολογία της ομάδας. Το κλίμα της ομάδος είναι πολύ καλό καθότι οι μεταγραφέντες παίκτες προσαρμόστηκαν πολύ γρήγορα στη νέα τους ομάδα τον Άτλα Κιλκίς.

Στην πρώτη φάση της προετοιμασίας δόθηκε έμφαση στην Φυσική κατάσταση – ενδυνάμωση των παικτών. Χώροι προπόνησης το ανοιχτό Δημοτικό στάδιο Κιλκίς και το ιδιωτικό Γυμναστήριο της συνεργάτιδας Αφροδίτης Ζώγκα.

Στη δεύτερη φάση που ήδη ξεκίνησε στο κλειστό ΔΑΚ του Κιλκίς δίνεται έμφαση στην τεχνικο-τακτική της ομάδος. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό εντός της επόμενης εβδομάδος ενδέχεται να ξεκινήσουν και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Στους ίδιους ρυθμούς κινείται και η Εφηβική ομάδα του Συλλόγου. Στόχος της διοίκησης και του προπονητή της ομάδος Γιώργου Χειρούλη είναι να δημιουργηθεί η βάση υποδομής ώστε οι νέοι σε ηλικία αθλητές να μπορέσουν γρήγορα να ενσωματωθούν και να αγωνισθούν με την Ανδρική ομάδα.

Για εγγραφές στα τμήματα ακαδημιών Αγοριών και Κοριτσιών γίνονται στα γραφεία του Συλλόγου. Μπορούν να εγγραφούν στα τμήματα και παιδιά με voucher (πρόγραμμα ΕΣΠΑ).

Τηλέφωνο Συλλόγου: 23410-29376 ή κιν: 6937.156.278 Γιώργος Χειρούλης

E-mail: atlasskra@yahoo.gr

YouTube: Atlas volley Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε τα video. https://www.youtube.com/results?search_query=atlas+volley

Σχολιάστε