My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ανακοίνωση υποψηφίων με Π. Τονικίδη

Δημήτρης Τοπαλίδης, Νίκος Στανημερόπουλος και Κώστας Ζώτος, τρεις ακόμη συνδημότες μας με κατασταλαγμένες απόψεις για την Τ.Α., γνώση και εμπειρία στα κοινά, συμπορεύονται με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς, Παύλο Τονικίδη και τη δημοτική παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ».

Δημήτρης Τοπαλίδης

Ο Δημήτρης Τοπαλίδης γεννήθηκε το 1961. Κατάγεται από το Παλιό Γυναικόκαστρο και κατοικεί στο Κιλκίς. Είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Δεϊμερτζίδου, με την οποία έχουν μία κόρη την Αναστασία, καθηγήτρια αγγλικών και γαλλικών και τον Στέλιο που είναι φοιτητής Δασολογίας στο Α.Π.Θ.

Εργάστηκε επί σειρά ετών στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιλκίς και ανέπτυξε πολυετή δράση στον χώρο του συνδικαλισμού. Σήμερα ασχολείται με τον γεωργικό τομέα.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Π. Γυναικοκάστρου, ενώ ασχολήθηκε και με το ποδόσφαιρο, αρχικά ως ποδοσφαιριστής και έπειτα ως προπονητής και παράγοντας σε πολλά ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία του νομού Κιλκίς.

Ως δημότη τον ενδιαφέρουν  η ενασχόληση με τα κοινά, η ανανέωση προσώπων και πραγμάτων, η σύνθεση απόψεων και γενικά κάθε δραστηριότητα που πηγάζει και εμπνέεται από τον άνθρωπο.

Για όλους αυτούς τους λόγους αποφάσισε να κατέβει στις εκλογές του Μαΐου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ». Τη δυναμική εκείνη παράταξη, που στη βάση των συνεργειών και της συλλογικής δράσης που προωθεί, μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες ανανέωσης και εξωστρέφειας που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Και προς αυτήν την κατεύθυνση δεσμεύεται ότι θα εργαστεί κι ο ίδιος, με όλες του τις δυνάμεις.

Νικόλαος Στανημερόπουλος

Ο Νικόλαος Στανημερόπουλος του Αριστογἑνη και της Νίκης κατάγεται από τη Μ. Βρύση Κιλκίς. Γεννήθηκε το 1965 και διαμένει μόνιμα στο Κιλκίς. Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Ελευθεριάδου, εκπαιδευτικό στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς και έχουν τρία παιδιά, τη Νίκη, τη Σταυρούλα και τον Αριστογἑνη.

Είναι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός και διατηρεί Τεχνικό γραφείο στο κέντρο της πόλης.

 Το ενδιαφέρον του για τα κοινά και η παρουσία του στις κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις της πόλης υπήρξαν πάντοτε έντονα.

Υπηρέτησε τον Ελληνικό Στρατό ως έφεδρος αξιωματικός και από το 2007 μέχρι και σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς.

Διετέλεσε πρόεδρος του «Α.Ο. Κιλκισιακου» τα έτη 2007-2009. Κατά το διάστημα 1994-1998 ήταν κοινοτικός σύμβουλος Μ. Βρύσης. Στις δημοτικές εκλογές του 2014 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Π. Τονικίδη «Δήμος ΑΞΙΩΝ». Από το 2014 μέχρι σήμερα υπηρετεί την τοπική αυτοδιοίκηση ως μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της οποίας υπήρξε αντιπρόεδρος τα έτη 2014-2017, από το 2017 ως μέλος του Δ.Σ της

Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (ΚΔΕΚ) και από τον Ιανουάριο του 2018 ως μέλος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Γνωρίζοντας και βιώνοντας ο ίδιος τα προβλήματα και τις ανάγκες των συμπολιτών του, αλλά κυρίως, οραματιζόμενος έναν δήμο πρότυπο ανάπτυξης και δημιουργίας, θέτει τον εαυτό του υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στη μάχη των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.

Κώστας Ζώτος

Ο Κώστας Ζώτος κατάγεται από τον Καμπάνη, όπου και διαμένει μόνιμα. Γεννήθηκε το 1968. Είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Αβραμίδου και πατέρας της Δήμητρας, φοιτήτριας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Βόλου.

Έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Μόνιμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) και μέχρι το 1999 υπηρετούσε ως αξιωματικός στον Ελληνικό Στρατό.

Σήμερα διατηρεί ασφαλιστικό γραφείο στο Κιλκίς.

Είναι μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας (Πιερίας-Ημαθίας-Πέλλας-Κιλκίς) και Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών. Επί της θητείας του νέοι αθλητές του Συλλόγου, έχουν σημειώσει πολλές και εξαιρετικές επιδόσεις και πανελλήνιες διακρίσεις.

Υπήρξε επί σειρά ετών Πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. ΜΑΣ ΔΟΞΑ Καμπάνη, καθώς και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμπάνη.

Είναι Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς, εκλεγμένος στην Δημοτική Ενότητα Γαλλικού από το 2011.

Το ίδιο συνεπής στις αρχές του, εργατικός και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, δηλώνει παρών και στην εκλογική αναμέτρηση του ερχόμενου Μαΐου, με τη δημοτική παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ».

Στόχος του, να συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο του. Ιδίως στα θέματα στα οποία έχει ιδιαίτερη ευαισθησία, όπως στο περιβάλλον, την ανακύκλωση, την καθαριότητα.

Όραμά του η βελτίωση των δημοτικών υπηρεσιών τόσο στους παραπάνω τομείς, όσο και

σε μια σειρά άλλων ζητημάτων που σχετίζονται με την καθημερινότητα των δημοτών, αλλά και την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

Σχολιάστε