My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ για ΑΤ Κιλκίς

Μετά τη νομαρχιακή Κιλκίς της ΝΔ, ανακοίνωση για την επικείμενη συγχώνευση αστυνομικών τμημάτων του νομού μας εξέδωσε και το αντίστοιχο όργανο του ΠΑΣΟΚ.

astynomiaΣτην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Αναφορικά με την επικείμενη κατάργηση των Α.Τ. Μαυρονερίου, Νέας Σάντας και Δροσάτου και τη συγχώνευση των τμημάτων συνοριακής φύλαξης Πολυκάστρου και Αξιούποληςη Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς τονίζει τα εξής:

Για ακόμη μία φορά οι πολίτες του νομού Κιλκίς αντιμετωπίζονται από τη νεομνημονιακή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας αδιαφορώντας πλέον συνειδητά για τα προβλήματα του τόπου  μας  και κωφεύοντας στις εκκλήσεις των θεσμικών φορέων για άμεση επίλυση των προβλημάτων του νομού.

Έτσι,  αφού πρώτα εγκατέστησαν μέσα σε μία νύχτα και χωρίς καμιά προηγούμενη διαβούλευση με την τοπική αυτοδιοίκηση, τους κατοίκους και τους φορείς της περιοχής χιλιάδες μετανάστες, δημιουργώντας ‘‘προσωρινά’’ στα λόγια και μόνιμα στην πράξη κέντρα φιλοξενίας στο Χέρσο και στη Ν. Καβάλα, επιβαρύνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο τις τοπικές κοινωνίες,τις κοινωνικές, υγειονομικές και λοιπές δομές του νομού Κιλκίς, μειώνοντας συγχρόνως την χρηματοδότηση τους όπως στο νοσοκομείο Κιλκίς που κάτω από αυτές τις συνθήκες (παρουσία χιλιάδων μεταναστών), η κυβέρνηση αντί να ενδυναμώσει με κάθε τρόπο και τις υγειονομικές δομές του νομού, τις αποδυνάμωσε ακόμη και οικονομικά.

Αποφασίζουν σήμερα  εντελώς αυθαίρετα και μη αναλογιζόμενοι το μέγεθος των προβλημάτων που η ανεύθυνη και επικίνδυνη πολιτική τους έφερε στη χώρα και στο νομό, τη κατάργηση και συγχώνευση αστυνομικών και συνοριακών τμημάτων.

Η Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς δηλώνει κατηγορηματικά αντίθετη στις επικείμενες ενέργειες περί συγχωνεύσεων και καταργήσεων αστυνομικών και συνοριακών τμημάτων του νομού χωρίς μάλιστα προηγουμένως να πραγματοποιηθεί ευρεία διαβούλευση –συζήτηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να αποσυμφορηθεί άμεσα ο νομός Κιλκίς από τους χιλιάδες μετανάστες που ακόμη βρίσκονται στα ‘‘προσωρινά’’ κέντρα φιλοξενίας της περιοχής και διαβιούν υπό άθλιες συνθήκες με κίνδυνο να ξεσπάσουν επιδημίες λοιμωδών ασθενειών οι οποίες είχαν εξαλειφθεί εδώ και δεκαετίες στη χώρα μας.

Η εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση της τρικομματικής κουμπαριάς ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και νεοκαραμανλικών στελεχών, αποδομεί κάθε ίχνος ασφάλειας και ευταξίας στις τοπικές μας κοινωνίες και εμπεδώνει σταδιακά στο λαό μας το αίσθημα της μόνιμης ανασφάλειας και απαξίωσης.”

Σχολιάστε