My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Ανακοίνωση για τα ΜΥΦ των αγροτών

Οι αγρότες του ειδικού καθεστώτος θα πρέπει να προσκομίσουν όλα τους τα παραστατικά του 2016 (τιμολόγια αγοράς, εκκαθαρίσεις, αποδείξεις δαπανών κλπ) στο λογιστή τους, εντός του μήνα Φεβρουαρίου το συντομότερο δυνατό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, όπως όλες οι επιχειρήσεις, έτσι και οι αγρότες του ειδικού καθεστώτος θα πρέπει να υποβάλλουν συγκεντρωτική κατάσταση εξόδων (τις γνωστές ΜΥΦ) ηλεκτρονικά, με καταληκτική ημερομηνία την 28η Φεβρουαρίου 2017.

“Όποιος αποφασίσει να προσκομίσει τα τιμολόγια στο λογιστή του όταν θα πάει να κάνει τη φορολογική του δήλωση, να γνωρίζει ότι θα είναι εκπρόθεσμος και θα του επιβληθούν πρόστιμα.

Οι αγρότες του ειδικού καθεστώτος πρέπει να κατανοήσουν ότι δεν έχουν καμία διαφορά από τους υπόλοιπους αγρότες που είναι ενταγμένοι στα βιβλία. Έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις με όλους. Όσο πιο σύντομα γίνει κατανοητό αυτό τόσο το καλύτερο για όλους τους εμπλεκόμενους.

Επισημαίνουμε ότι δεν ισχύει η δικαιολογία δεν το γνώριζα/δεν με ενημέρωσες. Όλοι ενημερώνονται για όλα πλέον. Θα πρέπει να έχουν το νου τους για ένα τόσο σημαντικό θέμα, το οποίο μάλιστα επισύρει κυρώσεις και ποινές”, τονίζει στην ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος.

Σχολιάστε