My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αναγέννηση: Τρίτη (φορά) και φαρμακερή!

Μία, δύο, την τρίτη φορά (3η αγωνιστική) ήρθε η νίκη για την Αναγέννηση Πλαγιάς επί της συνονόματης Αναγέννησης Γιαννιτσών με σκορ 2 – 0 στον αγώνα της Τετάρτης 22 Οκτωβρίου 2020 στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς. Σκόρερ: 26′ Παπαδόπουλος Τ., 69′ Γρηγοριάδης Μ. 

Σε μια αναμέτρηση που ήταν στην κόψη του ξυραφιού η Πλαγιά πήρε αυτό που προσδοκούσε και πέρα από την καλή εμφάνιση τούτη τη φορά έβαλε στο … σακούλι της και τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι παίκτες του Γ.Χατζηιωαννίδη μετά από μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση κατάφεραν και υπέταξαν την ομάδα των Γιαννιτσών κερδίζοντας την κατά κράτος εντός αγωνιστικού χώρου. Σε σημείο μάλιστα που το τελικό σκορ να μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο γεγονός που αποδεικνύει ότι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Πλαγιά αποτελεί καλό οδηγό για την δύσκολη συνέχεια.

Η νικηφόρα κατάληξη του σκορ όμως αποδεικνύει επίσης ότι τις δυο πρώτες αγωνιστικές τα αποτελέσματα αδικούν την ομάδα του νομού καθώς  η απόδοση της ήταν καλή αλλά δεν εισέπραττε, αδίκως, κανένα βαθμό.

Χθες στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης μπήκαν αποφασισμένοι για το καλύτερο και παρά την δυνατή αντίπαλο από τον γειτονικό νομό Πέλλης,  ο αγώνας ήταν μονόδρομος καθώς δεν υπήρχαν άλλα περιθώρια μετά τις δύο απώλειες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης πήραν τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο λεπτό και διατήρησαν το ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του. Κάνοντας απλή την κατάληξη του (ακόμη και στα τελευταία δέκα λεπτά όταν οι φιλοξενούμενοι πάτησαν λίγο καλύτερα, κέρδισαν μάλιστα πέναλτυ το οποίο τελικά απέκρουσε ο κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης, τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Ιπποκράτης Τριανταφυλλίδης). Το μόνο άσχημο σημείο ήταν η αποβολή (με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Θ.Παπαδόπουλου) στο 86′ (είχε δει την πρώτη στο 58ο λεπτό) ενός βασικού ποδοσφαιριστή τις υπηρεσίες του οποίου θα στερηθεί η ομάδα την επόμενη αγωνιστική.

Παρόλα αυτά τέλος καλό όλα καλά και πλέον η Αναγέννηση Πλαγιάς ήδη σκέφτεται τον εκτός έδρας αγώνα στην Εδεσσα (αντίπαλος ο Εδεσσαϊκός) την ερχόμενη Κυριακή εφόσον ασφαλώς οι συνθήκες και ο κορωνοϊός δεν έχουν διαφορετική άποψη.

Σχολιάστε