My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Αναγέννηση: Μια ακόμα φιλική νίκη

Ακόμη μια νίκη, με το ευρύ 4 – 0, πέτυχε η ομάδα της Αναγέννησης Πλαγιάς, εκτός έδρας επί του Ποντιακού Νέας Σάντας, το απόγευμα της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου 2020.

Ενα εύκολο απόγευμα, κατά τα άλλα, καθώς οι ποδοσφαιριστές του Γ.Χατζηιωαννίδη, πραγματοποίησαν μια ακόμη καλή εμφάνιση και προσέθεσαν ακόμη μια νίκη στο ενεργητικό τους, έστω και φιλική, διατηρώντας μάλιστα το μηδέν για την εστία τους.

Σκόρερ: 21′ Γεωργιάδης (0-1), 27′ Παρπουτσής (0-2), 39′ Ορφανίδης (0-3), 61′ Ζάλτος (0-4).

Η Αναγέννηση μπαίνοντας δυναμικά από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ανέλαβε την πρωτοβουλία και επέβαλε τον αγωνιστικό ρυθμό της, αποφασισμένη να επικρατήσει εξαρχής, μη δίνοντας δικαίωμα στον αντίπαλο να διεκδικήσει κάτι καλό.

Με διάθεση και ενέργεια, οι παίκτες της Πλαγιάς, έβαλαν μπροστά τις ”μηχανές” τους, με αποτέλεσμα να μην αργήσει να έρθει η επίτευξη του πρώτου τέρματος, που άνοιξε, φαρδιά πλατιά, το δρόμο προς την εστία του Ποντιακού. Οι παίκτες του οποίου, προσπάθησαν είναι η αλήθεια καθ’  όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως η ετοιμότητα και η αποφασιστικότητα του Πλαγιώτικου συγκροτήματος, δεν έδινε άλλα περιθώρια για την έκβαση που θα έχει ο αγώνας.

Ο προπονητής της Αναγέννησης Γ.Χατζηιωαννίδης, μετά το τέλος της συνάντησης, ήταν ευχαριστημένος καθώς οι ποδοσφαιριστές του ανταποκρίθηκαν σε όσα τους ζητήθηκαν, παρά το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκαν πολλές αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επόμενο φιλικό προετοιμασίας, το ερχόμενο Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020, στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, ώρα έναρξης: 17:30, με αντίπαλο τον Μακεδονικό Ν.Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης, στο πιο δυνατό τεστ προετοιμασίας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αποτελεί μία εκ των φαβορί για την άνοδο και για το λόγο αυτό έχει επενδύσει σε ένα πολύ ακριβοπληρωμένο δυναμικό ποδοσφαιριστών.

Σχολιάστε