My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Αναβολή συζήτησης ερωτήσεων

Αναβολή της συζήτησης για τη συγχώνευση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς, που επρόκειτο να γίνει στη Βουλή αύριο 9 Μαρτίου με βάση επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο Γ. Γεωργαντάς, ζήτησε η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου.

Παράλληλα, δεν έχει συζητηθεί ακόμα κι η επίσης επίκαιρη ερώτηση του ίδιου βουλευτή Κιλκίς της ΝΔ για το θέμα της μη ολοκλήρωσης του έργου των κερκίδων του Δημοτικού Σταδίου Κιλκίς.

Σχετικά, ο κ. Γεωργαντάς προέβει σήμερα Τετάρτη στην ακόλουθη δήλωση:

“Για τις 20 Φεβρουαρίου είχε προσδιοριστεί η επίκαιρη ερώτηση μου προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού για το ζήτημα της μη ολοκλήρωσης των έργων στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς. Συγκεκριμένα, ζήτησα απάντηση στο γεγονός ότι ενώ εδώ και ένα χρόνο έχει αποφασιστεί από τον Υφυπουργό Σταύρο Κοντονή  η οριστική διακοπή των εργασιών κι ενώ έχει ζητήσει ο Δήμος το σχετικό φάκελο του έργου, για να το ολοκληρώσει ο ίδιος, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει εφικτό.

Επίσης, ενώ για αύριο 9 Μαρτίου είχε προσδιοριστεί η συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης μου προς το ίδιο Υπουργείο για τα σχέδια κατάργησης της Εφορείας Αρχαιοτήτων  Κιλκίς, η Υπουργός ζήτησε αναβολή της συζήτησης.

Και τα δύο αυτά σοβαρά ζητήματα έχουν  προκύψει από επιλογές της Κυβέρνησης και οι Κιλκισιώτες έχουν απαίτηση να απαντηθούν τα ερωτήματά τους. Ας ελπίσουμε ότι η Υπουργός ζήτησε την αναβολή με σκοπό να μπορεί να δώσει μια απάντηση που να οδηγεί στην αποκατάσταση των αδικιών σε βάρος του Κιλκίς.

Εγώ, όπως άλλωστε οφείλω, θα επιμείνω μέσω του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου να ζητώ τη διόρθωση των εσφαλμένων αυτών επιλογών και καθυστερήσεων.”

Σχολιάστε