My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ανάσα Ευαισθησίας και το Πάσχα

Από το σύλλογο Ανάσα Ευαισθησίας Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με αφορμή τις άγιες ημέρες του Πάσχα και πιστοί στην αποστολή μας να χαρίσουμε απλόχερα τη βοήθεια και το χαμόγελο στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη, τα μέλη του συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας Κιλκίς» στάθηκαν για ακόμη μια φορά δίπλα σε άπορες οικογένειες του νομού μας.

Ο Σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας Κιλκίς» προσέφερε συνολικά πακέτα τροφίμων σε 55 οικογένειες, καθώς και δώρα παιχνίδια ,ρούχα ,παπούτσια καινούργια, 200 χειροποίητες λαμπάδες, βαμμένα αυγά και τσουρέκια κλπ σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά .Όπως επισημαίνει η πρόεδρος του συλλόγου Χριστίνα Κουρουζίδου, «όταν ο κόσμος ανοίγει την αγκαλιά του και στηρίζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να υποκλιθεί στο μεγαλείο της ανθρώπινης καρδιάς». .Ειδικότερα ευχαριστούμε: ολους τους ανώνυμους φίλους στο Κιλκίς σε διάφορες πόλεις Ελλάδος αλλα και Γερμανία που σταθήκανε στα πακέτα τροφίμων αλλα και αγορές κρεάτων όπως και ανώνυμους υποστηρικτές Πασχαλινού Τραπεζιού ολοκληρωμένο σε 10 οικογένειες μας.Μετά από πρωτοβουλία της Προέδρου σε αρμονική συνεργασία με νοικοκυρές σταθήκαμε από κοινού με σεβασμό δίπλα στις αδύναμες οικογένειες προσφέροντας καθημερινά σε όλη τη διάρκεια πανδημίας με φίλες που μαγειρεύουν σπιτικό φαγητό προσφέροντας μερίδες φαγητού και σαλάτες και ψωμιά.

Επίσης την Μ.Πέμπτη προσφέραμε πακέτα Αγάπης με 200 Πασχαλινές Λαμπάδες δείχνοντας με τη κίνηση μας αυτή, την ευγνομωσύνη και μας δώθηκε με τη κίνηση αυτή η ευκαιρία να ευχαριστήσουμε θερμά ολόκληρη την Αστυνομική Διεύθυνση του νομού Κιλκίς για την καθημερινή προσφορά σας στη τοπική κοινωνία,τη συνεισφορά τους στη τοπική κοινωνία εξαιρετικά σημαντική για το καθε συμπολίτη μας .Μια μεγάλη ετοιμασία πακέτων δώρων αλλα και Πασχαλινές Λαμπάδες σε ένδειξη Αγάπης σεβασμού κι ευγνομωσυνης στούς Αστυνομικούς εκ μέρους όλων μας! ..

Λίγες ώρες πριν την Ανάσταση Κυρίου, θελήσαμε να προσφέρουμε 60 Χειροποίητες Λαμπάδες Αγάπης στους εργαζόμενους που είναι στην Πυροσβεστική διεύθυνση νομού Κιλκίς όλους τους υπαλλήλους της, στα στρατόπεδα Καμπάνη και Αργυρούπολης : τα φανταράκια μας και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν μακριά από το σπίτι τους, στο Τεχνικό Τμήμα της ΔΕΗ Βλάβες ΔΕΔΔΗΕ, στους Αστυνομικούς υπαλλήλους της Γενικής Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, Τμήματος Ασφάλειας και όλα τα περιπολικά στη πόλη μας , και τον σκοπό πύλης. Σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που είναι εκεί μακριά από οικογένειες τους και παρευρίσκονται στις υπηρεσίες τους όταν όλοι οι υπόλοιποι είμαστε σπίτι μας για να γιορτάσουμε την Ανάσταση.

Με μια κίνηση αγάπης Λαμπάδα τσουρέκι κόκκινο αυγό σε όλους μαζί και σε κάθε έναν ξεχωριστά ,γεμίσαμε τόσο αγάπη και ευχές με τη λεπτή κίνηση μας, που όμως σκόρπισε τόσο συγκίνηση .Δεν πρέπει να ξεχνάμε όσους εργάζονται για να νιώθουμε ασφαλείς υγιείς και να χαιρόμαστε κάθε στιγμή της ζωής μας.

Αυτό το Πάσχα ας είναι καλύτερο για όλους τους ανθρώπους και το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου ας φωτίσει τις καρδιές όλων των Ελλήνων και απανταχού στο κόσμο Υγεία!”

Σχολιάστε