My Twitter Feed

23 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Ανάσα Ευαισθησίας για νήπια

Μιας και η ζωή εκατοντάδων συμπολιτών μας εξελίσσεται καθημερινά σε έναν άνισο αγώνα, ο Σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» Κιλκίς και το Διοικητικό του Συμβούλιο, με επικεφαλής την Πρόεδρο Χριστίνα Κουρουζίδου, δίνει σημασία στα σημαντικά ζητήματα κοινωνικής ευθύνης και συνεισφοράς, συνεχίζοντας απρόσκοπτα το κοινωφελές του έργο.

Eτσι θεωρήσαμε ότι ήταν χρέος μας διακριτικά με συνεννόηση με τούς Δ/ντές Νηπιαγωγείων και Δασκάλων να κάνουμε μια όμορφη κίνηση στήριξης στα Νηπιαγωγεία και Παιδικούς σταθμούς στηρίζοντας με παιχνίδια πάζλ παραμύθια κλπ.

Η στήριξη έγινε στο 1ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς, 7ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς, 4ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς, 9ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς, Νηπιαγωγείο Μαυρονερίου, Α Δημοτικό Σταθμό Κιλκις .

Με το νέο έτος θα συνεχίσουμε τη δράση σε κάθε σχολείο που θα έχει ανάγκη.Ο σκοπός ήταν διπλός ,και να σκορπίσουμε χαρά σε όλα τα παιδιά και διακριτικά με τη συνεργασία με τις δασκάλες κάποια να δοθούν διακριτικά σε οικογένειες που δε έχουν την οικονομική άνεση να παρέχουν τα παιχνίδια στα παιδιά και από αξιοπρέπεια δε έρχοντε στον σύλλογο μας …

Η φιλανθρωπική μας δράση δεν σημαίνει ελεημοσύνη, αλλά εθελοντική προσφορά και ωθεί σημαντικό μέρος της κοινωνίας μας να ενεργοποιηθεί. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, όλοι μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε τις συνθήκες για ένα καλύτερο μέλλον, όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε να μην υπάρχουν συμπολίτες μας στο περιθώριο, όλοι μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε για μια κοινωνία καλύτερη, αποτελεσματικότερη, αποδοτικότερη, χωρίς ανισότητες και αποκλεισμούς. Στο χέρι μας είναι να τα καταφέρουμε, ακούγοντας τις αληθινές ανάγκες της κοινωνίας».

Σχολιάστε