My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ανάπλαση εισόδου Πικρολίμνης

Αναπτυξιακή Κιλκίς - Υπογραφή σύμβασηςΥπεγράφη την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012 η σύμβαση μεταξύ της Αναπτυξιακής Κιλκίς και του Δήμου Κιλκίς για την υλοποίηση του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗΣ Τ.Δ. ΞΥΛΟΚΕΡΑΤΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗΣ». Η ανάπλαση θα αφορά τμήμα της κεντρικής οδού στην είσοδο της  Πικρολίμνης, με διαμόρφωση των  πεζοδρομίων, θέσεων στάσης και καθιστικών, κατασκευή ραμπών ΑΜΕΑ, καθώς και τοποθέτηση στύλων φωτισμού.

Από πλευράς ΑΝ.ΚΙ. υπέγραψε ο πρόεδρος Χρήστος Γκουντενούδης και απ` τον Δήμο Κιλκίς ο αναπληρωτής δήμαρχος  Περικλής Κολότσιος. Παρόντες κατά την υπογραφή ήταν και ο πρώην δήμαρχος Πικρολίμνης, Δημήτρης Σισμανίδης, ο οποίος είχε υποβάλει τον φάκελο υποψηφιότητας για έγκριση στο τοπικό πρόγραμμα  LEADER, και ο γεν. διευθυντής της ΑΝΚΙ Παύλος Πασσαλίδης.

“Η ΑΝΚΙ είναι πάντοτε σε εγρήγορση, εντείνει τις προσπάθειες της στην οργάνωση και δημοσιοποίηση του LEADER, εν όψει και της δεύτερης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα δημόσια έργα και τις ιδιωτικές επενδύσεις. Η πρόσκληση – πρόσβαση εξ άλλου είναι διαρκής στους πολίτες και φορείς, επαγγελματίες και παραγωγούς της περιοχής LEADER”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σχολιάστε