My Twitter Feed

6 Οκτωβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αλλαγή ρότας: Τέλος τα λοκντάουν -

Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου, 2021

Διασυνοριακή προστασία υδάτων -

Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου, 2021

Σχολεία χωρίς 51 καθηγητές! -

Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου, 2021

Στήριξη του Επενδυτικού Οδηγού -

Τρίτη, 5 Οκτωβρίου, 2021

Πτώση δέντρου στο Νοσοκομείο Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου, 2021

Στα ύψη η διασπορά της πανδημίας -

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου, 2021

Η μαγεία του Φεστιβάλ είναι πάλι εδώ -

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου, 2021

«Όραμα η δημοκρατική κοινωνία» -

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου, 2021

Αλλαγή ρότας: Τέλος τα λοκντάουν

Το τέλος των τοπικών λοκντάουν, όπως αυτό που ίσχυε για μια βδομάδα στο νομό Κιλκίς,  ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη 6 Οκτωβρίου ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, σημειώνοντας πως δεν θα ισχύει πλέον το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας για συγκεκριμένες ώρες και η απαγόρευση της μουσικής στην εστίαση και την ψυχαγωγία.

Όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας κατά τη σημερινή έκτακτη ενημέρωση, παίρνοντας πίσω τα όσα εφάρμοζε η κυβέρνηση, από εδώ και στο εξής οι “κόκκινες” περιοχές δεν θα έχουν επιπλέον μέτρα απ’ αυτά που θα ισχύουν σε όλη την Επικράτεια.

Τι θα ισχύει για τους εμβολιασμένους πολίτες

Ο υπουργός Υγείας τόνισε επίσης ότι θα υπάρχει πλήρης ελευθερία για τους εμβολιασμένους πολίτες στους αμιγείς κλειστούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας. Για τους εργαζόμενους σε αυτούς τους χώρους, θα ισχύουν τα προβλεπόμενα μέτρα, δηλαδή η χρήση μάσκας και η ατομική προστασία. Σε ό,τι αφορά στους ανοικτούς αμιγείς χώρους, θα ισχύουν τα ίδια μέτρα.

Αυτό σημαίνει ότι θα είναι πάρα πολύ αυστηρό το πλαίσιο σε όσα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος δέχονται και πολίτες που δεν είναι εμβολιασμένοι ή δεν έχουν πιστοποιητικό νόσησης. Για τους άλλους μικτούς χώρους στη διασκέδαση, ισχύουν οι περιορισμοί ως έχουν.

Σχολιάστε