My Twitter Feed

26 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Διόδια: Κατατέθηκαν ασφαλιστικά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αύξηση κρουσμάτων – 5 σε Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Kαταγγελία απολύσεων σε ALUMIL -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

“Το Κιλκίς, χαβούζα της χώρας”! -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: Επένδυση στα παιδιά

Η ποιότητα στην προπονητική διαδικασία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αρτιότητα των γηπεδικών και γενικότερα αθλητικών εγκαταστάσεων. Αυτό είναι κάτι το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά στον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ και ειδικά όταν πρόκειται για τα παιδιά και για το μέλλον τους δε τίθεται θέμα φειδούς ή στασιμότητας.

Η γενικότερη αποδοχή και η αγάπη της κοινωνίας του Κιλκίς που εκφράζεται εδώ και χρόνια προς την Ακαδημία και το έργο που αυτή επιτελεί είναι ένα κίνητρο συνέχισης της προσπάθειας προς το καλύτερο. Έτσι παρά τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες το Κιλκίς και η νεολαία του αποκτούν ένα νέο πυρήνα άθλησης και ψυχαγωγίας με τη δημιουργία ενός συγκροτήματος γηπεδικών εγκαταστάσεων φυσικού χλοοτάπητα. Και όλα αυτά πολύ κοντά στη πόλη του Κιλκίς στο όμορο αγροτεμάχιο του Αθλητικού Κέντρου Αλέξανδρος.

Μεγάλο ενδιαφέρον για το camp Αξιολόγησης του ΠΑΟΚ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζεται όσον αναφορά τη συμμετοχή νεαρών φιλόδοξων ποδοσφαιριστών για το camp Αξιολόγησης του ΠΑΟΚ, που από κοινού συνδιοργανώνει η ΠΑΕ με την συνεργαζόμενη στο Κιλκίς Ακαδημία του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ .

Το camp θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς την Κυριακή 30 Απριλίου και απευθύνεται στις ηλικίες παιδιών γεννηθέντων από το 2002(Παίδες) έως και 2009 ( μικροί προ-τζούνιορ).

Στο camp θα παρευρίσκονται και θα αξιολογούν στελέχη του τεχνικού τμήματος καθώς και του τμήματος scouting της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ήδη οι αιτήσεις για συμμετοχή είναι πολλές, προερχόμενες όχι μόνο από την πόλη του Κιλκίς και την εγγύτερη περιοχή αλλά και από την ευρύτερη περιοχή του Νομού Κιλκίς.

Η βαρύτητα και η δημοφιλία του ονόματος του ΠΑΟΚ αλλά κυρίως το γεγονός ότι τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πλέον υψηλού επιπέδου και εφάμιλλα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων είναι σημαντικοί παράγοντες προσέλκυσης νέων ποδοσφαιριστών που έχουν όνειρα ποδοσφαιρικής εξέλιξης και ανέλιξης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται στο τηλέφωνο 6944351456 και στο e-mail: www.alexandroskilkisfc@gmail.com με την αναφορά α) Ονοματεπώνυμο του ποδοσφαιριστή β) θέσης που αγωνίζεται και γ) στοιχείων επικοινωνίας .

Τη Δευτέρα 24 Απριλίου η έναρξη των μαθημάτων κολύμβησης

Λίγες μόλις μέρες μείνανε για την έναρξη της κολυμβητικής περιόδου στην Ακαδημία Κολύμβησης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς.

Για 5η συνεχόμενη χρονιά το Αθλητικό Κέντρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ προάγει το άθλημα της κολύμβησης στην νεολαία της πόλης του Κιλκίς και όχι μόνο. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 24 Απριλίου και αναμένεται για άλλη μια χρονιά η συμμετοχή να είναι πολύ μεγάλη.

Τα οφέλη του αθλήματος είναι πολλαπλά για την σωματική, πνευματική και ψυχική υγεία όλων των αθλουμένων μελών.Τα μαθήματα θα γίνουν από έμπειρο επιστημονικό προσωπικό με παιδαγωγική ευαισθησία ,επιστημονική μεθοδολογία και επαγγελματική οργάνωση. Οι προπονήσεις-μαθήματα θα φιλοξενηθούν στις δύο σύγχρονες θερμαινόμενες πισίνες στις οποίες η ασφάλεια και η καθαριότητα είναι δεδομένες και αδιαπραγμάτευτες. Η αυτόματη ρύθμιση χλωρίωσης και pH εγγυάται εδώ και πέντε χρόνια την τήρηση όλων των αυστηρών κανόνων υγιεινής και ασφαλείας.

Σχολιάστε