My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Αλέξανδρος: Πλούσια η δραστηριότητα

Το καλύτερο δώρο πριν τις γιορτές έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου στον εαυτό τους κλείνοντας την χρονιά του 2017 με νίκη στην έδρα του Λεβέντη Λεβεντοχωρίου με 0-3.

Με ισχυρό άνεμο να επικρατεί και έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Ζάικο, Τζεβελέκη, Αγαθαγγελίδη και Ντουντούκη πέρασαν άνετα από την δύσκολη και απαιτητική έδρα του Λεβεντοχωρίου. Στο 24’ του αγώνα ο Ντουντούκης με απευθείας κτύπημα φάουλ από 25 και πλέον μέτρα άνοιξε το σκορ με την μπάλα να πηγαίνει στο παραθυράκι της αντίπαλης εστίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλέξανδρος κατάφερε να πετύχει και άλλα 2 τέρματα με τον Τζεβελέκη μετά από καταπληκτική ασιστ του Ντουντούκη και με τον Αγαθαγγελίδη μετά από σέντρα του Τσολακίδη.

Έκλεισε η χρονιά για τον Αλέξανδρο πετυχαίνοντας την 10η νίκη του στο πρωτάθλημα σε 11 ματς και πετυχαίνοντας ήδη από τον πρώτο περίπου γύρο μια διαφορά 4 βαθμών από τον δεύτερο.

Η Διοίκηση, το προπονητικό τιμ και οι παίκτες του Αλέξανδρου, εύχονται σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο του Κιλκίς, Καλή Χρονιά και ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2018. Ευχαριστεί δε ιδιαίτερα τον Λεβέντη Λεβεντοχωρίου για την άψογη φιλοξενία του.

Μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς πραγματοποίησε στο Αθλητικό της Κέντρο την Χριστουγεννιάτικη γιορτή της.

Πολλά και μεγάλα παιδικά χαμόγελα γέμισαν τα γήπεδα ποδοσφαίρου με τους προπονητές τους εν δράση και τα πολλά χάπενιγκς να διασκεδάζουν όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την γιορτή ,αψηφώντας το πολύ κρύο εκείνης της μέρας. Ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου αρχίζοντας και πάλι το εκπαιδευτικό τους έργο στο αγαπημένο τους άθλημα το ποδόσφαιρο.

Ηχηρή παρουσία στην Πλατεία ΕΙΡΗΝΗΣ

Σε περίπτερα που παραχωρήθηκαν από τον Δήμο Κιλκίς έκαναν αισθητή την παρουσία τους τα ΚΔΑΠ –ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ του ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΥ ,σε ένα πολύ ενδιαφέρον bazaar από κατασκευές των παιδιών.

Τα έσοδα διατέθηκαν στο φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης Κιλκίς ,με το ενδιαφέρον του κόσμου να είναι μεγάλο.

Τα περίπτερα των ΚΔΑΠ λειτούργησαν άψογα χάριν του προσωπικού των ΚΔΑΠ που αποτελείται από 25 και πλέον διδασκάλων και γυμναστών.

Η ιδιαίτερα μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στις προσπάθειες ενός και πλέον μηνός όλων των παιδιών των ΚΔΑΠ δίνει την πεποίθηση για περισσότερα την επόμενη χρονιά σε τέτοιου είδους δραστηριότητες υπέρ των άπορων οικογενειών της Πόλης μας.

Σχολιάστε