My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Αλέξανδρος: Περίσσεψαν τα χαμόγελα

Ένας μήνας λειτουργίας για το Στίβο – Πραγματοποιήθηκε φωτογράφιση για τις Ακαδημίες.

Στον φωτογραφικό φακό πόζαραν οι αθλητές και αθλήτριες  της Ακαδημίας Στίβου του Αλέξανδρου Κιλκίς  για τις ανάγκες του ημερολογίου της ομάδας . Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στο Δημοτικό στάδιο του Κιλκίς με την ευκαιρία της συμπλήρωσης του πρώτου μήνα της λειτουργίας των τμημάτων του Στίβου .

Μέσα μόλις σε ένα μήνα λειτουργίας οι υπεύθυνοι του Αλέξανδρου Κιλκίς , κατάφεραν να φέρουν κάτι νέο στα αθλητικά δρώμενα του Κιλκίς στο χώρο του κλασσικού αθλητισμού με την πρότυπη Ακαδημία Στίβου , γεγονός που γεμίζει ικανοποίηση τόσο τη διοίκηση όσο και το τεχνικό επιτελείο του τμήματος.

Η ανταπόκριση και η αποδοχή από την τοπική κοινωνία της νέας αυτής προσπάθειας που αγκαλιάστηκε από τους γονείς ήταν το μεγάλο ζητούμενο , αφού το να γυρίζουν τα παιδιά  με χαμόγελο, ενθουσιασμό και “γεμάτα” καινούριες εμπειρίες και εικόνες στο σπίτι μετά από την προπόνηση ήταν ένα “στοίχημα” που  κερδίδηκε για τον Αλέξανδρο Κιλκίς και σ αυτό τον τομέα.

“Οι Ακαδημίες Στίβου του Αλέξανδρου, όπως και οι Ακαδημίες όλων των Τμημάτων είναι ένα “σχολείο” . Η φιλοσοφία του Συλλόγου είναι να προσφέρει καθημερινά στα παιδιά μέσα από βιωματικές αθλητικές δραστηριότητες , ευκαιρίες να αναπτύξουν τη δική τους μοναδική προσωπικότητα και το αίσθημα του σεβασμού προς τους άλλους” τονίζει ο τεχνικός υπεύθυνος του Τμήματος Στίβου κ. Κωνσταντίνος Μηναρετζής, συμπληρώνοντας:

“Όλο το προσωπικό των Ακαδημιών μας αντιμετωπίζει τα παιδιά με πολλή αγάπη, γι’ αυτό και αυτά νιώθουν ότι βρίσκονται σε ένα περιβάλλον θαλπωρής και ασφάλειας.  Σας  ευχαριστούμε  που  μας  εμπιστεύεστε  τα  παιδιά  σας  και  σας  βεβαιώνουμε   ότι  τα  νοιώθουμε  σαν  δικά  μας  παιδιά.  Σας  υποσχόμαστε  ότι   καθημερινή  μας  έγνοια  είναι  η  πρόοδός  τους,  η χαρά  και  η  δημιουργικότητά  τους,  αλλά  και  η  ανάπτυξη  της  προσωπικότητάς  τους  ως  άνθρωποι  με  αξίες  και  αρετές. Ευχόμαστε  να  σας  έχουμε  δίπλα  μας  στην  επίτευξη  των  στόχων  μας,  ως  βοηθούς,  συνεργάτες” .

Σχολιάστε