My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αλέξανδρος: Δραστηριότητα παντού!

Με ήττα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κιλκίς συνεχίζει η αντρική ομάδα του Αλέξανδρου επί της Αναγέννησης Πλαγιάς με σκορ 3 – 0.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς από το ξεκίνημα του αγώνα  πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων δημιουργώντας κλασσικές ευκαιρίες για γκολ με κορυφαία την ευκαιρία του Βενιαμίν Αγαθαγγελίδη η οποία βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και δεν κατάφερε να προηγηθεί  στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η Αναγέννηση Πλαγιάς ευτύχησε και προηγήθηκε από νωρίς στο σκορ, διπλασιάζοντας τα τέρματα της λίγο αργότερα με αμφισβητούμενο γκολ για οφσάιντ.

Ο Αλέξανδρος επηρεασμένος από το γρήγορο γκολ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 85’ .

Ο Αλέξανδρος έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία τόσο για το δεύτερο γκολ όσο και για το αντιαθλητικό σε πολλές περιπτώσεις  παιχνίδι των γηπεδούχων το οποίο επέτρεψε ο διαιτητής. Παρόλα αυτά η Διοίκηση του Αλέξανδρου Κιλκίς οφείλει να συγχαρεί τους  ποδοσφαιριστές και τους  ιθύνοντες  της Αναγέννησης Πλαγιάς οι οποίοι σεβόμενοι τις αθλητικές αξίεςκαι την ιστορία της ομάδας τους παίζουν ΟΛΑ τα παιχνίδια στα ίσα.

Επόμενο παιχνίδι για τον Αλέξανδρο Κιλκίς είναι στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου με την ομάδα του Αγίου Πέτρου.

Νίκη για τις Ελπίδες

Με νίκη συνέχισε το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς η Β ομάδα της ΑΠ Αλέξανδρος Κιλκίς , Ελπίδες Κιλκίς , επικρατώντας σε αγώνα εκτός έδρας του Απόλλωνα Μαυρονερίου με 1-0.

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα οι δύο ομάδες έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν την νίκη. Έχοντας πολλές ευκαιρίες και οι δύο ομάδες από τα πρώτα λεπτά του αγώνα κανείς όμως δεν κατάφερε  να ανοίξει το σκορ, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το ισόπαλο0-0.

 Στην επανάληψη του αγώνα, οι Ελπίδες είχαν τον έλεγχο έχοντας πολλές ευκαιρίες για γκολ με χαρακτηριστική την κεφαλιά του Βασίλη Νικολαίδη την οποία ο τερματοφύλακας του Μαυρονερίου απέκρουσε και το σουτ του Μακάριου που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Περίπου στο 85’  ήρθε το μοναδικό τέρμα του αγώνα από τον Άκη Κεσίδη αξιοποιώντας την πανέμορφη ασίστ του Αλεξανδρίδη.

Επόμενο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή στο Πεδινό με τους Λύκους Αναβρυτού.

Σύνθεση : Ορμανίδης , Χατζηβασιλείου 87’(Γεωργιάδης),Αλμπανίδης (56’ Τσακιρίδης ),Νικολαΐδης , Ανανιάδης , Μαχμουτάι , Παπαδόπουλος (65’ Κουρουζίδης), Μακάριος , Μπούνζτρα ( 70’ Αλεξανδρίδης ), Μπαλάσκας , Κεσίδης.

Εντυπωσιακή παρουσία στην αποκριάτικη παρέλαση

Την Κυριακή 18/2 τα παιδιά του Κδαπ Παιδόκοσμος –Αλέξανδρος συμμετείχαν στην πρώτη αποκριάτικη παρέλαση του Δήμου μας και εντυπωσίασαν με την παρουσία τους!

Τα μεγάλα πολύχρωμα καπελά μας, τα ουράνια τόξα και τα χρωματιστά παιδικά προσωπάκια σκόρπισαν αισθήματα χαράς και ελπίδας σε όλουςόσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση λαμβάνοντας τα καλύτερα σχόλια!Καταλήγοντας στο Νέο Πάρκο του Κήπου πραγματοποιήθηκε μια σύντομη παρουσίαση από τα μικρά και μεγάλα παιδιά της μουσικοκινητικής!

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την ζεστή αγκαλιά του, τα παιδιά μας, τους γονείς που στηρίζουν κάθε δράση μας και το προσωπικό μας για την προσπάθεια που καταβάλει καθημερινά!

Τέλος, συγχαίρουμε τον Δήμο, το Τμήμα Πολιτισμού και τον κ. Τσαντάκη τόσο για την φετινή πρωτοβουλία όσο και για την πετυχημένη διοργάνωση! Με μεγάλη μας χαρά θα συμμετάσχουμε σε κάθε εκδήλωση που προάγει τον πολιτισμό στην πόλη μας οποτεδήποτε μας ζητηθεί!

Ευχόμαστε καλή Σαρακοστή σε όλους με Ελπίδα, πολύχρωμες και φωτεινές καρδιές σαν τα δικά μας Ουράνια Τόξα!

Επιτυχημένο μασκέ πάρτυ

Η Κυριακή που μας πέρασε ήταν μια ημέρα γεμάτη χαμόγελα και διασκέδαση! Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Αποκριάτικο Πάρτυ Μασκέ του Aθλητικού Κέντρου Αλέξανδρος και των Κδαπ Παιδόκοσμος -Αλέξανδρος στο Κτήμα των Ευχών.

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με μουσικοκινητικά παιχνίδια, θεατρικά δρώμενα, αυτοσχεδιασμούς και χορεύοντας Zumba. Ο Dj ξεσήκωσε τον κόσμο με ρυθμούς Samba, Latinκαι Disco γεμίζοντας την πίστα με μικρά χαρούμενα καρναβαλάκια και γονείς!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για την μεγάλη ανταπόκριση και μια Ευχή για Καλή Σαρακοστή!

Σχολιάστε