My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΑΚΡΙΤΕΣ: Επιτυχής ο κύκλος αιμοδοσιών

Στις 25 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε ο κύκλος αιμοδοσιών για το 2012 των μελών της Τράπεζας Αίματος των Ακριτών Πολυκάστρου με απόλυτη, όπως πάντα, επιτυχία.

Η φθινοπωρινή αιμοδοσία, για 3η συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκε σε δύο συνεχόμενες Κυριακές, στις 18 και 25 Νοεμβρίου, στο «Σπίτι του Πόντου». Προσήλθαν και αιμοδότησαν 118 εθελοντές αιμοδότες ενισχύοντας το απόθεμα του αίματος της Τράπεζας. Μεταξύ των αιμοδοτών 12 νέα μέλη ανέβασαν τον αριθμό των μελών της Τράπεζας σε 953.

Η πραγματοποίηση της φθινοπωρινής αιμοδοσίας σε δύο συνεχόμενες Κυριακές είχε σαν αποτέλεσμα την άνετη προσέλευση των αιμοδοτών, την ολιγόωρη αναμονή και την ακόμη πιο άνετη διεξαγωγή των αιμοληψιών από το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Ν.Γ. Νοσοκομείου Κιλκίς.

Ευχαριστήριο

Η Διοικούσα Επιτροπή της Τράπεζας Αίματος ευχαριστεί και συγχαίρει όλα τα μέλη, παλαιά και νέα, που προσήλθαν και αιμοδότησαν δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο. Ευχαριστεί το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας κ. Κοντογιώργου Νικόλαο, κ. Αμανατίδου Άννα και κ. Ιωαννίδου Μαρία (Ιατρούς), τις κυρίες Μιχαηλίδου Τασούλα, Αγγελίδου Ευγενία, Κωτσαρή Άννα, Χαρτοματσίδου Χαρίκλεια, Κάκκαρη Φωτεινή και τους κυρίους Δέλογλου Στέλιο και Τοπουζίδη Γιάννη για την άψογη συνεργασία τους και τη συμβολή τους στην επιτυχία της φθινοπωρινής αιμοδοσίας, 18 & 25-11-2012.

Ακόμη ευχαριστεί τις κυρίες Αθανασιάδου Αγγελική, Αθανασιάδου Μαρία, Γούλα Μαρία, Ευγενίδου Τασούλα, Καλπακίδου Τασούλα, Καρακατσανίδου Τασούλα, Πατεράκη Τάνια, Παυλίδου Μαρία, Πετρίδου Δήμητρα, Σκαλιστήρα Ειρήνη, Τοπαλίδου Τατιάνα, τον κύριο Γιώργο Παναγιωτίδη (Σούπερ Μάρκετ) και τον κύριο Ηλία Ν. Χαρτοματσίδη (Αρτοποιείο) για τις πίτες, πιροσκί, αρτοσκευάσματα και αναψυκτικά που προσέφεραν για τους αιμοδότες.

Τέλος, ιδιαίτερα ευχαριστεί τους κυρίους Σουμελίδη Γρηγόριο και Μερεσίδη Δημήτρη και την πρόεδρο του τμήματος νεολαίας του συλλόγου μας, Καρακασίδου Νίνα, για την εξυπηρέτηση των αιμοδοτών και του προσωπικού του τμήματος αιμοδοσίας και τον μόνιμο χορηγό της Τράπεζας Αίματος κ. Μιχάλη Κιουρτσίδη (ΒΕΚ, Μικρό Δάσος)για την κάλυψη της δαπάνης του έντυπου υλικού. Η επόμενη (72η) αιμοδοσία των «Ακριτών» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3-3-2013.

Η Διοικούσα Επιτροπή της Τράπεζας Αίματος 

 

 

Σχολιάστε