My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ακραία πολωτικός εναντίον ΣΥΡΙΖΑ, ο Π. Ψωμιάδης

Την ακραία πόλωση και τον διχασμό, που θυμίζει καταστάσεις πολλές δεκαετίες πριν την εποχή μας, φαίνεται ότι επιλέγει ως ταχτική για το κόμμα του, ο υπεύθυνος για την προεκλογική του καμπάνια στη Β. Ελλάδα, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Μ` ένα ανθολόγιο πρωτοφανούς έντασης επιθέσεων κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλ. Τσίπρα, ο κ. Ψωμιάδης κάλεσε σήμερα με την περιοδεία του στο νομό μας “όλους τους κεντροδεξιούς να επιστρέψουν στη ΝΔ”, επισείοντας τον κίνδυνο μιας “ανεύθυνης, επικίνδυνης και μηδενιστικής αριστεράς”.

Απ` την “φαρμακερή φαρέτρα” του κ. Ψωμιάδη δεν έλειψαν αναφορές προς τον ΣΥΡΙΖΑ όπως, “λέει όχι στο στρατό, όχι στις ένοπλες δυνάμεις”, “στο πρόγραμμά του είναι η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου μαζί με την Τουρκία”, “θέλει να ονομάζονται οι μουσουλμάνοι της Θράκης, ως Τούρκοι”, “υποστηρίζει απόψεις ότι οι Έλληνες Μικρασιάτες γενοκτόνισαν τους Τούρκους” κ.α.

Υπογραμμίζοντας ότι “το ΚΚΕ είναι πιο σοβαρό κόμμα απ` τον ΣΥΡΙΖΑ”, αναρωτήθηκε στη συνέντευξη τύπου που έδωσε στο Δημαρχείο του Κιλκίς: “Η Χρυσή Αυγή ήταν αυτή που έκαψε το κέντρο της Αθήνας και βεβήλωσε τον Άγνωστο Στρατιώτη;”. Για να προχωρήσει στην εκτίμηση ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανατρεπτικός σαν τη Χρυσή Αυγή”.

Τόσο στην συνέντευξη όσο και στις τοποθετήσεις του ενώπιον στελεχών της ΝΔ σε Κιλκίς και Πολύκαστρο, ο κ. Ψωμιάδης επανέλαβε πολλές φορές ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ κηρύττει την έξοδο απ` το ευρώ”, ενώ σε άλλες αναφορές του είπε ότι τον φοβίζει η νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών, για να υπογραμμίσει: “Ο πατέρας μου, μου άφησε 5 πράγματα κι εγώ τα `κανα 10, δεν μπορώ να τα θέσω σε κίνδυνο”.

Κατά τα άλλα, ο κ. Ψωμιάδης είπε ότι “κάθε ψήφος στον Καμμένο ή στην Χρυσή Αυγή είναι ψήφος στον Τσίπρα”, και ζήτησε απ` τους νεοδημοκράτες:

– Ν` ανοίξουν τον τηλεφωνικό κατάλογο και να προσπαθήσει ο καθένας να φέρει πίσω έναν τουλάχιστον ψηφοφόρο που ψήφισε στις 6 Μαίου άλλο κόμμα.

– Να δηλωθούν εκλογικοί αντιπρόσωποι για κάθε εκλογικό τμήμα και να μην συμβεί ότι στις προηγούμενες εκλογές που καλύφθηκε μόνο το 40% των τμημάτων

– Να διευκολυνθούν οι ετεροδημότες να `ρθουν να ψηφίσουν ακόμα κι απ` τη Γερμανία, κι οι βουλευτές να βάλουν γι` αυτό, το χέρι στην τσέπη

– Να κάνουν οι νεοδημοκράτες παρεμβάσεις σε εκπομπές ραδιοφώνων και τηλεοράσεων

Παρά το γεγονός ότι ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε “αδικημένος, πληγωμένος και πικραμένος απ` τη ΝΔ”, είπε ταυτόχρονα ότι στρατεύτηκε στον αγώνα  επειδή δεν έχει χάσει ποτέ. “Στις προηγούμενες εκλογές μας βρήκαν υπνωτισμένους και γι` αυτό στη Θεσσαλονίκη δεν πήραμε ούτε τις μισές ψήφους απ` όσες πήρα εγώ πριν ενάμιση χρόνο”, είπε.

Όσο για τον Αντ. Σαμαρά, αφού τόνισε ότι ο ίδιος δεν θα διέγραφε βουλευτές, είπε απαντώντας σε ερώτηση αν θα `πρεπε ο κ. Σαμαράς να παραιτηθεί σε περίπτωση άσχημου για τη ΝΔ αποτελέσματος , ότι “ο πρόεδρος θα πάρει τις δέουσες αποφάσεις”.

Τόσο στη συγκέντρωση του Κιλκίς όσο και σ` αυτήν του Πολυκάστρου, παρόντες ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές Γ. Γεωργαντάς, Σ. Τσιτουρίδης, Θ. Πασσαλίδης και Ελ. Δημητριάδου, οι οποίο και έκαναν τις δικές τους τοποθετήσεις για οργανωτικά θέματα, καθώς και στελέχη της Αυτοδιοίκησης όπως οι Χρ. Γκουντενούδης (μόνο στο Πολύκαστρο), Β. Μπαλάσκας, Π. Κολότσιος, Θ. Λαπόρδας, αντιδήμαρχοι, δημ. σύμβουλοι κ.α.

 

Σχολιάστε