My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ

Δυο μέλη της διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς που ανήκουν στην Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων (ΑΚΕ), η οποία πρόσκειται στη ΝΔ, διαφοροποιούνται σε σχέση με τις ανακοινώσεις του Σωματείου, προκαλώντας έτσι μια ιδιότυπη μορφή διάσπασης, μέσα στη δύσκολη αυτή συγκυρία για το χώρο των εργαζομένων στη Δημόσια Υγεία.

Σε ανακοίνωσή τους, τα μέλη της ΑΚΕ, Σοφία Καλπαζίδου και Ελευθερία Πανοδήμου, δηλώνουν ότι οι ανακοινώσεις του Σωματείου Εργαζομένων δεν φέρουν όλες την υπογραφή τους και “δεν αντανακλούν όλα όσα τις περισσότερες φορές αναφέρονται”, τις δικές τους απόψεις και θέσεις.

Παράλληλα, αφήνουν αιχμές για συναδέλφους τους περί “τρομοκρατίας του κόσμου” και για “λαϊκισμό”, καθώς και για προσπάθεια προσωπικής προβολής τους!

Η ανακοίνωση των δυο μελών της ΑΚΕ στο ΔΣ του Σωματείου, έχει ως εξής:

“Η Α.Κ.Ε. του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και ειδικότερα τα εκλεγμένα στελέχη της (κ.κ. Καπαλτσίδου Σοφία, Πανοδήμου Ελευθερία) από την αρχή της πανδημίας αντιλαμβανόμενες την σοβαρότητα της κατάστασης και με αίσθημα ευθύνης τόσο απέναντι στους εργαζομένους του Ιδρύματος όσο και στην τοπική κοινωνία του Κιλκίς, τοποθετούμασταν στα θέματα της επικαιρότητας που αφορούσαν την πανδημία, αποκλειστικά σε ότι αφορά τον ΙΔΙΟ τον ιό κορωναϊό ( covid-19) και Μ Ο Ν Ο.

Κρατώντας πάντοτε στάση ψύχραιμη, με σοβαρότητα, χωρίς να τρομοκρατούμε τον κόσμο και κυρίως χωρίς λαϊκισμό. Δεν επιδιώξαμε ποτέ την προσωπική μας προβολή και την δημοσιότητα και έτσι θα πορευθούμε. Επισημαίνουμε ακόμη όπως όσα αναφέρονται στον τύπο με “τίτλο” Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν.Κιλκίς,

Δ Ε Ν φέρουν όλα την υπογραφή μας και

Δ Ε Ν αντανακλούν όλα όσα, τις περισσότερες φορές αναφέρονται, τις δικές μας απόψεις και θέσεις.

Τέλος τονίζουμε πως θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα για το καλό όλων των Εργαζομένων του νοσηλευτικού Ιδρύματος Κιλκίς, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, προσπαθώντας έτσι να επιλύουμε τα διαχρονικά προβλήματα που ταλανίζουν το Νοσοκομείο μας και γενικότερα τον τομέα της δημόσιας υγείας.”

Με εκτίμηση και ολόθερμες ευχές για Καλή Χρονιά με Υγεία”.

Σχολιάστε