My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αισιόδοξος ο Γεωργαντάς για το μέλλον του ΤΕΙ

Γιώργος Γεωργαντάς, βουλευτής ΚιλκίςΤην αισιοδοξία ότι το μέλλον του ΤΕΙ Κιλκίς στηρίζεται σε σταθερά θεμέλια, εκφράζει ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, ο οποίος μάλιστα δηλώνει ότι απομένει  η μελλοντική αναβάθμιση του ΤΕΙ.

Ο κ. Γεωργαντάς, ενόψει και της τελικής διαμόρφωσης του σχεδίου “ΑΘΗΝΑ” στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, επιδίωξε να συναντηθεί με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας με θέμα  το μέλλον και την πορεία του ΤΕΙ Κιλκίς, κάτι που έγινε προχθές Πέμπτη, όταν ο Κιλκισιώτης βουλευτής ο κ. Γεωργαντάς έθεσε στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου “όλα τα επιχειρήματα που συνηγορούν όχι μόνο στη διατήρηση του παραρτήματος στο Κιλκίς, αλλά και στην αναβάθμισή του με την ίδρυση – λειτουργία δεύτερου  τμήματος σπουδών”.

Ιδιαίτερα επισημάνθηκε από τον κ. Γεωργαντά “η αναγκαιότητα στήριξης του λειτουργούντος παραρτήματος στο Κιλκίς καθόσον το τμήμα  σχεδίασης και παραγωγής ενδύματος είναι το μοναδικό με το συγκεκριμένο αντικείμενο σπουδών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας μας, ενώ, επιπρόσθετα, η στέγασή  του στο νεόδμητο κτήριο αναβαθμίζει τη λειτουργία του και επιβάλλει την περαιτέρω αξιοποίησή του με νέα τμήματα”. Ειδικά για τις κτιριακές εγκαταστάσεις κατατέθηκε χωριστός φάκελος με σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Προς το σκοπό αυτό ο κ. Γεωργαντάς  παρουσίασε στην πολιτική ηγεσία την τεκμηριωμένη πρόταση που υποβλήθηκε από τη διεύθυνση του παραρτήματος, υπό την επιμέλεια της διευθύντριάς του, Ουρανίας Παναγιωταλίδη, προς τη διοίκηση του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και επέκεινα προς την αρμόδια αρχή (Α.ΔΙ.Π.)  όπου καταγράφονται όλα τα στοιχεία που συνηγορούν στην αναβάθμιση του παραρτήματος με νέα τμήματα, ώστε να εξασφαλιστεί και η λειτουργική βιωσιμότητα του παραρτήματος.

“Η τελική απόφαση για το μέλλον του παραρτήματος Κιλκίς του ΤΕΙ  – και συνολικά για την τριτοβάθμια εκπαίδευση βάσει του σχεδίου ΑΘΗΝΑ – θα ληφθεί προσεχώς”, σημειώνει σε αμακοίνωσή του, το Πολιτικό Γραφείο του βουλευτή.

Σχολιάστε