My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

ΑΘΛΟΣ: Αποχαιρετιστηρια ημερίδα

SKARAS 5Στις 29/06/2014, ήμερα Κυριακή, πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστηρια προπονητική ημερίδα στην πισίνα Skaras Village στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς.
Η Προπονητική αυτή ημερίδα έγινε με σκοπό να συσφιχθούν οι σχέσεις μεταξύ των αθλητών , να ωφεληθούν από την κολύμβηση στην πισίνα  στην γενική αντοχή  που αφελή όλα τα αθλήματα αλλα και μια ευκαιρία να αποχαιρετήσουν την πάλαια αγωνιστική περίοδο  ευχαρίστα αφού έκλεισαν πλέον μετά από αυτό το γεγονός όλα τα αγωνιστικά τμήματα  του συλλόγου ανανεώνοντας το ραντεβού τους τον Σεπτέμβριο μαζί με την νέα σχολική χρονιά.
SKARASΠροπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και ο Αρχηγός Ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις του συλλόγου σε όλη την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο σε όλα τα αθλήματα που διδάσκονται στον σύλλογο του Κιλκίς  αφού  κατάφεραν οι αθλητές του να διακριθούν και να βραβευτούν από τις ανάλογες ομοσπονδίες σε Ελλάδα και Εξωτερικό.
Το κόστος εισόδου στην πισίνα κάλυψαν οι χορηγοί του Συλλόγου μας. Για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς του συλλόγου για την βοήθεια και πρόσφορα τους. Τα έσοδα από χορηγούς του έτους 2013-2014 μείωσαν αρκετά το βάρη κόστος της συμμετοχής τον αθλητών μας στα πρωταθλήματα της Ένωσης αλλα και της Ομοσπονδίας .
Ευχαριστούμε πραγματικά όλους σας.
Ανακοίνωση από ΑΘΛΟΣ
Σχολιάστε