My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αετός Κιλκίς: Δραστηριότητες Σαββατοκύριακου

Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου ο ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ, στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ, αντιμετώπισε την ομάδα του ΓΑΣΠ ΠΑΝΘΗΡΕΣ στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Η ομάδα, για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι ξεκίνησε με νωθρότητα το πρώτο δεκάλεπτο και το πλήρωσε ακριβά και αυτή τη φορά. Έχοντας παθητικό 24-15 στο 1ο δεκάλεπτο.

Η συνέχεια ήταν ακόμα χειρότερη καθώς ακολουθώντας τον run n gun ρυθμό των γηπεδούχων, η ομάδα του ΑΕΤΟΥ έπαιξε με τελείως λάθος προσέγγιση, σε βαθμό τέτοιο, που ούτε τα time out δεν αποδείχθηκαν ικανά να αναστρέψουν την κατάσταση. Ετσι, το 2ο δεκάλεπτο έκλεισε με 31-19 και το ημίχρονο 57-34.

Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου οι παίκτες του ΑΕΤΟΥ, προσπάθησαν άναρχα και με βιαστικό τρόπο να πλησιάσουν στο σκορ τους γηπεδούχους. Δυστυχώς όμως οι βιαστικές και άστοχες επιλογές της ομάδας μας, βοήθησαν τους παίκτες του ΓΑΣΠ ΠΑΝΘΗΡΕΣ να τρέξουν και να επιβάλλουν τελικά γρήγορο ρυθμό. Έτσι το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με σκορ 20-18.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο συνεχίστηκε η ίδια κακή εικόνα, με τους παίκτες του Χάρη Καμψιάδη να μην μπορούν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα, και από πολύ νωρίς το ματς να έχει πάρει διαδικαστικό χαρακτήρα. Σκορ τέταρτου δεκαλέπτου 24-15 και τελικό σκόρ 101-67.

Αν θα μπορούσαμε να πούμε κάτι για το χτεσινό παιγνίδι, θα λέγαμε ότι οι γηπεδούχοι Πάνθηρες έμοιαζαν να παίζουν μόνοι τους. Η εικόνα της ομάδος του ΑΕΤΟΥ έδειχνε ότι δεν κατάφερε να μπει ποτέ στο παιγνίδι και έτσι η ήττα ήταν εκκωφαντική και βαριά.

Η νωθρότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε ορισμένα παιγνίδια, προς ώρας δεν κόστισε ιδιαίτερα, είναι κάτι όμως που πρέπει να απασχολήσει τόσο τους παίκτες όσο και το προπονητικό επιτελείο.

Στο Μπάσκετ, είτε είναι ερασιτεχνικό, είτε είναι επαγγελματικό, είναι δύσκολο να υπερισχύσεις έναντι ενός οποιουδήποτε αντιπάλου, όταν χρησιμοποιείς τα ίδια με αυτόν όπλα.

Επιμένοντας δε σε βιαστικές επιλογές, και σε τρόπο παιγνιδιού τον οποίον προτιμά ο αντίπαλος , όσες και να είναι οι παρεμβάσεις των προπονητών το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό.

Η διακοπή , ενδεχομένως να μας βοηθήσει, μιας και που η διαχείριση μιας βαριάς ήττας είναι αμιγώς πνευματική υπόθεση. Θα χρειαστεί αυτοκριτική το δίχως άλλο.

Άλλωστε ο αθλητισμός είναι Πρώτα και Πάνω από όλα πνευματική υπόθεση
Συνεχίζουμε…..

Συνθέσεις των ομάδων

ΓΑΣΠ ΠΑΝΘΗΡΕΣ 101
Προπονητής Χρυσίδης
Παίκτες Παπαδόπουλος 2, Κωνσταντόπουλος 9, Κιρκιντζώτης, Μπύσμπουρας 5, Αδαμόπουλος 16, Στάμος 6, Βουτσακόπυλος 16, Ψαρρού 1, Καρακασίδης 2, Κουτσικάς 2, Τερζόπουλος 31, Σπαθάρας 2

ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ 67
Προπονητής Χ.Καμψιάδης
Βοηθ Προπονητής Π.Αλεξόγλου
Παίκτες Δ. Ζύμπερι 4, Κ.Τολιόπουλος 7, Ν.Τσούλης, Γ. Γκρεκός, Χειρούλης 3, Ε.Τσαρίδης 6, Δ.Μουρζίδης 21, Θ. Κόγιας 8, Σαλονικίδης, Γ. Μπαχτσεβάνης 10, Π.Σιδηρόπουλος 5

Σχολιάστε