My Twitter Feed

14 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κλειστά τη Δευτέρα όλα τα σχολεία -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένουμε …μονοψήφιοι -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

Ν` ανακληθεί η δίωξη Καλεμκερίδη -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

“Προσλήψεις …χθες για την υγεία” -

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021

Ετοιμότητα ενόψει “Μήδειας” -

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021

“Ο εμβολιασμός δεν πάει καλά” -

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021

ΔΙΒΙΠΕΚ: Υπέρ αλλά μη τοξικά -

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021

Ενημέρωση Γεωργαντά για Βιβλιοθήκη -

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021

Αερόστατο στο Κιλκίς για την ΔΕΘ

Ένα αερόστατο της HELEXPO Δ.Ε.Θ. θα πετάξει πάνω από την πόλη του Κιλκίς την Τρίτη 30 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα και θα προσγειωθεί στην αναπλασμένη περιοχή του Πάρκου – Κήπου απ` όπου θα απογειωθεί μεταφέροντας και δύο τυχερούς συμπολίτες μας (κατόπιν επιτόπιας κλήρωσης) σε μια βόλτα πάνω από την πόλη, με την οποία θα μεταφερθεί το μήνυμα της μεγάλης γιορτής της Βόρειας Ελλάδας.

aerostatoΤο προεκθεσιακό γεγονός που σφραγίζει τα 81χρόνια παρουσίας της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης θα αποτελέσει μια θαυμάσια ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να μάθουν αλλά και να θυμηθούν τις λαμπερές διοργανώσεις του παρελθόντος.

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς έχει φροντίσει να ντύσει μουσικά την εκδήλωση με dj προβάλλοντας ενδιαφέροντα επεισόδια από το φεστιβάλ τραγουδιού της Θεσσαλονίκης που για πολλά χρόνια αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της Δ.Ε.Θ. χαρακτηριστικά στιγμιότυπα του θεσμού αλλά και χορευτική παράσταση από τη Σχολή Χορού της Ματίνας Κουρσάρη.

Η προεκθεσιακή εκδήλωση στην πόλη του Κιλκίς τελεί υπό την αιγίδα της HELEXPO Δ.Ε.Θ. και πραγματοποιείται με τη στήριξη του Δήμου Κιλκίς, στο πλαίσιο της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2016.

“Το Κιλκίς στηρίζει Δ.Ε.Θ. και όλοι οι δημότες του Δήμου Κιλκίς είναι προσκεκλημένοι σε αυτή τη γιορτή”, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο δήμος.

Σχολιάστε