ΑΔΕΔΥ Κιλκίς: Απεργιακή συγκέντρωση
Απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποιεί σήμερα Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, στις 11 πμ, στο Εργατικό Κέντρο, η ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, στα παλάισια της 48ωρης πανελλαδικής απεργίας.
Στην απεργία συμμετέχει και η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
“Ο κλάδος μας, που πλήρωσε το «μάρμαρο» της μνημονιακής πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση και συνεχίζει να πληρώνει με τη διαθεσιμότητα-απολύσεις των 2.200 Σχολικών Φυλάκων και την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, όπου 3.500 συνάδελφοι βρίσκονται στο δρόμο, δεν μπορεί και δεν πρέπει να μένει απαθής.
Γι’ αυτό, ο κάθε Σύλλογος, παρά το μικρό χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι τη διεξαγωγή της νέας κινητοποίησης καλείται να αναλάβει όλες τις πρωτοβουλίες για τη μαζική, δυναμική και ενωτική συμμετοχή των εργαζομένων τόσο στην 48ώρη Πανελλαδική Απεργία όσο και στις Συγκεντρώσεις Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις μεγάλες πόλεις.
Επιτέλους, ας δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στο δίκαιο και έντιμο αγώνα μας για το μεροκάματο, την εργασιακή μας υπόσταση, αλλά και το μέλλον των οικογενειών μας.”