My Twitter Feed

28 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Aντικατάσταση δικτύων ύδρευσης -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτα αστυνομία, μετά σχολεία -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Διόδια: Κατατέθηκαν ασφαλιστικά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αύξηση κρουσμάτων – 5 σε Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Kαταγγελία απολύσεων σε ALUMIL -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

“Το Κιλκίς, χαβούζα της χώρας”! -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Αγώνες Στίβου «Grand Prix – Αλεξάνδρεια»

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς έχει μακροχρόνια παράδοση στον κλασικό αθλητισμό, τόσο στην οργάνωση και διεξαγωγή σημαντικών αγώνων στίβου με πανελλήνιες και διεθνείς συμμετοχές, όσο και στην ανάδειξη σημαντικών αθλητών.

stivos-alexandriaΤη φετινή χρονιά συνεχίζεται αυτή η προσπάθεια με τη διεξαγωγή των αγώνων στίβου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» της σειράς του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX, την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014 στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας.

Τα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» αποτελούν το σπουδαιότερο από τα GrandPrix που διοργανώνει ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Είναι ενταγμένα στο επίσημο αγωνιστικό καλεντάρι του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., με συμμετοχές πρωταθλητών του στίβου από όλη την Ελλάδα και ενδεχομένως από το εξωτερικό.

Τα Αλεξάνδρεια, εκτός του Πανελλήνιου χαρακτήρα τους, αποτελούν βασικό αγώνα για την επιλογή των αθλητών που θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα στίβου και τέλος είναι ενταγμένα στους αγώνες κριτήριο για την επίτευξη ορίων της συμμετοχής των αθλητών του στίβου σε Παγκόσμιους και Πανευρωπαϊκούς αγώνες.

Τα παραπάνω καταδεικνύουν το πόσο σημαντικό είναι το GrandPrix «Αλεξάνδρεια» για τον Πανελλήνιο κλασικό αθλητισμό και πόσο τιμητική είναι η διεξαγωγή τους για την πόλη της Έδεσσας. Ο φίλαθλος κόσμος της Έδεσσας έχει αγκαλιάσει όλα αυτά τα χρόνια με την παρουσία του τη διοργάνωση και ευελπιστούμε και στην φετινή παρουσία του.

Σχολιάστε