My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Αγωγή Μπαλάσκα κατά τοπικών εφημερίδων

 Με δήλωσή του, ο δήμαρχος Κιλκίς Β. Μπαλάσκας γνωστοποιεί ότι κατέθεσε αγωγή εναντίον των τοπικών εφημερίδων “Μαχητής” και “Ημερήσια”, κάνοντας λόγο για “βαρύτατη ηθική βλάβη” σε βάρος του. Η δήλωση του κ. Μπαλάσκα έχει ως εξής¨:

“Όπως καλώς γνωρίζουν όλοι οι πολίτες του Νομού Κιλκίς, τα τελευταία δύο χρόνια έχω υποστεί αλλεπάλληλες επιθέσεις και προσβολές μέσα από διάφορα άρθρα και σχόλια που δημοσιεύτηκαν στις εφημερίδες ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ και ΗΜΕΡΗΣΙΑ, που ξεπέρασαν κατά πολύ την έννοια της άσκησης δημοσιογραφικού καθήκοντος.
Δημοσιεύματα που με προσέβαλαν βαθύτατα ως άνθρωπο και πολιτικό, με δυσμενέστατες επιδράσεις στον οικογενειακό και τον κοινωνικό μου περίγυρο, και με σαφή στόχευση των συντακτών τους για τη διάρρηξη των σχέσεων εμπιστοσύνης που έχω αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με τους συμπολίτες μου και εν τέλει την πολιτική και προσωπική μου εξόντωση.
Με βάση τα ανωτέρω και καθώς εξαντλήθηκε πλέον η υπομονή, τόσο η δική μου όσο και των δικών μου ανθρώπων, απέναντι στις επιθέσεις αυτές, που δυστυχώς όχι απλά δεν σταμάτησαν αλλά διαρκώς γίνονται και εντονότερες, αποφάσισα να προσφύγω εναντίον της ιδιοκτήτριας εταιρίας, των εκδοτών και των διευθυντών σύνταξης των συγκεκριμένων εφημερίδων, στα αρμόδια πολιτικά δικαστήρια με την κατάθεση σε βάρος τους αγωγής για χρηματική ικανοποίηση λόγω της βαρύτατης ηθικής βλάβης που έχω υποστεί από τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.
Δηλώνω επίσης ρητά ότι το χρηματικό ποσό που θα μου επιδικαστεί, θα το διαθέσω εξ ολοκλήρου σε φιλανθρωπικά ιδρύματα του νομού μας, δεδομένου ότι στόχος μου δεν είναι ο πλουτισμός αλλά μόνο η προστασία της προσωπικότητας και της οικογενείας μου”.

Σχολιάστε