My Twitter Feed

23 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Νεκρός κάτοικος Ν. Αγιονερίου

plimmyra

Ο νομός Κιλκίς θρηνεί και δεύτερο θύμα λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που βιώνουμε εδώ και πολλές μέρες. Μεταξύ των οικισμών ‘Ασπρος και Κοκάρτζα, βρέθηκε νεκρός 49χρονος απ` το Νέο Αγιονέρι, ο οποίος επέβαινε σε ταξί, που οδηγούσε 42χρονος υπήκοος πΓΔΜ και το οποίο έφερε πινακίδες της γειτονικής χώρας.

Ο 50χρονος ταξίδευε απ` τη FYROM προς το Ν. Αγιονέρι με ταξί απ` τη γείτονα χώρα, το οποίο οδηγήθηκε από λάθος σε «φουσκωμένο» αρδευτικό κανάλι, στην προσπάθειά του οδηγού να διασχίσει αγροτικό δρόμο πλημμυρισμένο, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή ν` ακινητοποιηθεί αφού το ύψος των υδάτων κάλυψε το μισό σχεδόν σώμα του αυτοκινήτου.

 Τότε, οδηγός κι επιβάτης κατάφεραν να βγουν απ` το όχημα, με τον πρώτο να επιστρέφει πίσω και ν` αποφεύγει τα επικίνδυνα νερά, αλλά στο μεταξύ ο κάτοικος του Ν. Αγιονερίου είπε ότι θα προχωρήσει προς το χωριό του με τα πόδια καθότι γνωρίζει καλά την περιοχή και τους δρόμους.

Απ` το σημείο εκείνο τα ίχνη του 50χρονου χάθηκαν, ενώ ο οδηγός επικοινώνησε με την Αστυνομία του Πολυκάστρου, την οποία ενημέρωσε για το συμβάν. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τη διάσωσή του 49χρονου, που βρέθηκε τελικά νεκρός τις πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη, μετά από επιχείρηση της ΕΜΑΚ.

Θυμίζουμε ότι το προηγούμενο Σάββατο βρέθηκε στη Νέα Σάντα νεκρός 77χρονος αγρότης, ο οποίος προσπάθησε με το τρακτέρ του να διασχίσει την κοίτη ενός χειμάρρου.

 

Σχολιάστε