My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Αγαθοπούλου: Δεν είναι ώρα για ταξικά μνημόσυνα

protomagia“Δεν είναι ώρα για ταξικά μνημόσυνα”, υπογραμμίζει σε πρωτομαγιάτικο μήνυμά της η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, καλώντας σε συμμετοχή στις αυριανές κινητοποιήσεις.

Η δήλωση-μήνυμα της κ. Αγαθοπούλου:

Ότι κατακτήθηκε στις τόσες και τόσες αιματοβαμμένες πρωτομαγιές από τότε που καθιερώθηκε σε μέρα μνήμης και εργατικών αγώνων μέχρι σήμερα, βλέπουμε να κατεδαφίζεται καθημερινά στη χώρα μας με την ακραία νεοφιλελεύθερη επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι και τα δικαιώματά τους. Προχτές ακόμα, την Κυριακή το βράδυ, η μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά περνούσε από τη Βουλή με πραξικοπηματικό τρόπο τα νέα μέτρα του 4ου μνημονίου που θεσπίζουν κι άλλη μείωση του βασικού μισθού, χιλιάδες απολύσεις κι ότι άλλο θεωρούν απαραίτητο για να «ξανασωθούμε».

 

Για πρώτη φορά ίσως η ποιότητα ζωής εργαζομένων και ανέργων μοιάζει να είναι ίδια. Όλα γύρω μας φωνάζουν ότι δεν είναι ώρα για ταξικά μνημόσυνα. Οι δυνάμεις της εργασίας, εργαζόμενοι και άνεργοι έχουν τώρα το βαρύ φορτίο, το καθήκον να αντιστρέψουν τα πράγματα. Είναι οι μόνοι που μπορούν άλλωστε. Αν όχι τώρα πότε ;   Αν όχι εμείς ποιοι ;

 

Ας κάνουμε με τη συμμετοχή μας, αυτή την εργατική Πρωτομαγιά αρχή νέων θετικών εξελίξεων για τη ζωή μας και τις ζωές των παιδιών μας. Όλοι και όλες συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις των σωματείων και των συλλόγων μας.”

Σχολιάστε