My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Αίας: Ξεκινούν οι ακαδημίες στίβου

Αρχίζουν τις δραστηριότητες τους για τη νέα χρονιά οι αθλητές  στίβου του Α.Σ. Αίας Κιλκίς. Συγκεκριμένα από 1/9/14 θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για τα ηλικιακά τμήματα υποδομής από 4 χρονών και άνω στο ανοιχτό γήπεδο του δήμου καθημερινά από τις 17:30μ.μ.- 19:30μ.μ.,  πληροφορίες 6947325628, 2341076965.

2 ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣΣτο τμήμα στίβου γυμνάζονται περισσότεροι από 150 μικροί και μεγάλοι αθλητές. Οι  πρότυπες ακαδημίες στίβου λειτουργούν από το 2009. Με επίκεντρο το παιδί και τις διαφοροποιημένες κοινωνικές ανάγκες, δημιουργήσαμε ηλικιακά τμήματα από 4 ετών όπου με την καθοδήγηση των καθηγητών φυσικής αγωγής θα πετύχουμε τη βελτίωση των φυσικών ικανοτήτων τους. Βασικό μας σύνθημα «Ελάτε να παίξουμε με τα αθλήματα του στίβου», στόχος μας να μυήσουμε τα παιδία της πόλης μας στη χαρά της άθλησης και του παιχνιδιού έτσι ώστε να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να τον κάνουν κομμάτι της ζωής τους.

Πέντε χρόνια λειτουργίας κλείνει ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς με το τμήμα στίβου και κατάφερε να είναι μέσα στους εκατό πρώτους συλλόγους στην Ελλάδα και ένας από τους καλύτερους συλλόγους στο νομό, καθώς συμμετείχε σε όλα τα διασυλλογικά και πανελλήνια πρωταθλήματα με πολλές διακρίσεις αλλά και πανελλήνιες νίκες.

Το Δ.Σ. και οι προπονητές καλεί όλους τους φίλους του στίβου αλλά και όσων θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του ευ αγωνίζεστε, να εμπιστευτούν τους προπονητές – καθηγητές φυσικής αγωγής του συλλόγου και να φέρουν τα παιδιά τους στη μεγάλη οικογένεια του Α.Σ. Αίας Κιλκίς. Για να οδηγήσουμε τα παιδία μας και τον αθλητισμό της πόλης μας,  στο ψηλότερο βάθρο.

        Γιατί  Α.Σ.  ΑΙΑΣ  ΚΙΛΚΙΣ ;

                                          Γιατί,

                                         Μαζί μας θα  Μάθεις,  θα  Βελτιωθείς,  θα  Διασκεδάσεις…

απονομη ποδηλασιαΞεκινούν κι οι ακαδημίες Ποδηλασίας

Αρχίζουν τις δραστηριότητες τους για τη νέα χρονιά οι αθλητές  ποδηλασίας του Α.Σ. Αίας Κιλκίς. Συγκεκριμένα από 1/9/14 θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για το τμήμα ποδηλασίας από 8 χρονών και άνω, στα γραφεία του συλλόγου Πόντου 1 και στο κατάστημα ο Ποδηλάτης 21ης Ιουνίου 9.  Πληροφορίες 2341076965, 6947325628.

Το τμήμα ποδηλασίας λειτουργεί από το 2011. Με επίκεντρο το παιδί και τις διαφοροποιημένες κοινωνικές ανάγκες, δημιουργήσαμε ηλικιακά τμήματα από 8 ετών με στόχο την προώθηση της αγωνιστικής ποδηλασίας (δρόμου, ορεινής) αλλά και τη χρήση ποδηλάτου ως μέσω μεταφοράς και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους. Βασικό μας σύνθημα «κάνε τη ζωή σου ποδήλατο», προσπαθούμε να μυήσουμε μικρούς και μεγάλους της πόλης στην ασφαλή χρήση του ποδηλάτου έτσι ώστε να το αγαπήσουν και να τον κάνουν κομμάτι της ζωής τους. Για το λόγο αυτό ενημερώνουμε μέσα από προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης τους μαθητές της πόλης.

Τρία χρόνια λειτουργίας κλείνει ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς με ακαδημίες ποδηλασίας. Ο σύλλογος στα πλαίσια διάδοσης της ποδηλασίας το Μάρτιο του 2014 οργάνωσε το Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Μ. Αλέξανδρος με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Δημαρχείου και τη συμμετοχή 240 αθλητών από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό καθώς και λαϊκό αγώνα για μικρές ηλικίες, τον Ιούνιο του 2014 διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά αγώνα mountainbikeστα Κρούσια και αγώνες ταχύτητας και δεξιοτεχνίας για μικρούς αθλητές στην πλατεία Ειρήνης.

Το Δ.Σ. και οι προπονητές καλεί όλους τους φίλους της ποδηλασίας αλλά και όσων θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του ευ αγωνίζεστε, να εμπιστευτούν τους προπονητές – καθηγητές φυσικής αγωγής του συλλόγου και να φέρουν τα παιδιά  τους στην μεγάλη οικογένεια του Α.Σ. Αίας Κιλκίς. Για να οδηγήσουμε τα παιδία μας και τον αθλητισμό της πόλης μας,  στο ψηλότερο βάθρο.

Ετήσια συνδρομή: 150,00

Παροχές:

  • Όλοι οι αθλητές παίρνουν αθλητικό εξοπλισμό(σάκο, φόρμα,).
  • Σωματομετρικές – Εργομετρικές μετρήσεις στο Α.Π.Θ. – Τ.Ε.Φ.Α.Α..
  • Γιατρός ομάδος.
  • Συνεργασία με διατροφολόγο και κοινωνικό λειτουργό.
  • Εκδρομές σε δασικά πάρκα και μουσεία.
  • Έκπτωση στα αδέρφια.
  • Δωρεάν συμμετοχή σε άπορες και πολύτεκνες  οικογένειες.
Σχολιάστε