My Twitter Feed

22 Μάιος, 2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

«Φάλαινα» και γι` άλλα παιδιά! -

Δευτέρα, 22 Μάιος, 2017

Φυσικό αέριο στο Νοσοκομείο -

Δευτέρα, 22 Μάιος, 2017

Τι έβγαλε η κάλπη για ΑΔΕΔΥ -

Δευτέρα, 22 Μάιος, 2017

Πλούσια φέτος τα Πολυκαστρινά -

Δευτέρα, 22 Μάιος, 2017

«Μπλε φάλαινα» και στο Κιλκίς! -

Σάββατο, 20 Μάιος, 2017

Κινητοποιήσεις εργαζομένων ΟΤΑ -

Σάββατο, 20 Μάιος, 2017

Δράσεις για ιστορικό τουρισμό -

Παρασκευή, 19 Μάιος, 2017

Υπογραφές για Δήμο Γουμένισσας -

Πέμπτη, 18 Μάιος, 2017

Αίας: Διακρίσεις από Θεσσαλονίκη μέχρι Χανιά!

Kid's Athletics6Το Σαββατοκύριακο που πέρασε είχε έντονη αγωνιστική δράση για τον κλασικό αθλητισμό και την πόλη μας την οποία εκπροσώπησε ο Α.Σ. ΑΙΑΣ με μεγάλη επιτυχία.

Το Σάββατο πριν την επίσημη εκκίνηση των Ε΄ Χειμωνιδείων στο Καυτατζόγλειο στάδιο, πραγματοποιήθηκε το προγραμμα Kid’sAthletics με την συμμετοχή 200 περίπου παιδιών από 14 διαφορετικές ομάδες. Στην κατηγορία των ΠΠ-ΠΚΒ (γεννημένοι  2001-2003) συμμετείχε ο Α.Σ. ΑΙΑΣ έχοντας στην ομάδα του και κάποια μικρότερα παιδιά καταλαμβάνοντας την 7η θέση με τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες να νιώθουν τη χαρά του αθλητισμού, του παιχνιδιού και της συνεργασίας.

Kid's Athletics2Μετά τη λήξη των αγωνισμάτων όλα τα παιδιά κάθισαν μαζί σαν μια μεγάλη παρέα στη κερκίδα του σταδίου και άκουσαν δυο λόγια για το ποιός ήταν ο Κώστας Χειμωνίδης, γιατί τον τιμούμε και γιατί θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για όλους μας εντός και εκτός σταδίων. Τα παιδιά του Αίαντα που πήραν μέρος ήταν: Καπίδης Νικόλαος, Σιδηροπούλου Αναστασία, Σιδηροπούλου Μαρία, Σιδηρόπουλος Γιώργος, Καπράγκος Νίκος, Αντωνιάδης Νίκος, Τοπούζη Μαρία, Καρακεζίδου Ελένη, Σιταρίδης Ανέστης, Παυλίδης Δημήτριος, Παυλίδης Ευάγγελος ενώ συνοδοί ήταν οι προπονητές Φανή Σταμπουλή, Αλέξανδρος Παυλίδης αλλά και γονείς.

 Την Κυριακή στην Κρήτη και στην πόλη των Χανίων έλαβε χώρα η διοργάνωση «ΧΑΝΙΑ stivos2014» που διοργάνωσε ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης. Εκεί υπήρχε η συμμετοχή πολλών από των κορυφαίων αθλητών της χώρας μας και πραγματοποιήθηκαν σπουδαίες επιδόσεις. Επίσημη πρόσκληση για να συμμετάσχει στους αγώνες έλαβε η 20χρονη αθλήτρια του Α.Σ. ΑΙΑΣ, Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου. Η Αθανασοπούλου βρέθηκε στα Χανιά μαζί με την προπονητή της, Χαράλαμπο Μηναρετζή και πήρε μέρος στο αγώνισμα του τριπλούν. Εκεί κατέλαβε την 7η θέση με επίδοση 11.74 που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ και μία από τις κορυφαίες επιδόσεις στην κατηγορία της, των Νέων Γυναικών.

WP_20140601_002Την ίδια ημέρα στην Θεσσαλονίκη και στην περιοχή του Σέιχ Σου διεξήχθη αγώνας βουνού, το πρώτο PerformanceTrail, όπου τεχνικός διευθυντής των αγώνων ήταν ο διακεκεριμένος αθλητής Γιάννης Κουρκουρίκης. Ο συνολικός αριθμός των συμμετοχών στις διαδρομές των 5,5 και 11 χιλιομέτρων έφτασε τις 190. Στην εκκίνηση της «μικρής» διαδρομής βρέθηκε η Μαρία Στάμου. Η αθλήτρια του Φίλιππου Μισαηλίδη κατάφερε να ολοκληρώσει την ιδιαίτερα απαιτητική διαδρομή σε 43:46 κι αφού είχε χάσει περίπου ένα πεντάλεπτο καθώς είχε χάσει την πορεία της, πρόβλημα το οποίο αντιμετώπισε μεγάλος αριθμός δρομέων οι οποίοι αφού τερμάτιζαν τόνιζαν την έλλειψη κατάλληλης σήμανσης, χάνοντας χρόνο προσπαθώντας να βρουν την σωστή διαδρομή. Παρόλα αυτά η Στάμου κέρδισε την 2η θέση πετυχαίνοντας ακόμη μία διάκριση και ολοκληρώνοντας το επιτυχημένο διήμερο για τον Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς.

Σχολιάστε