My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ήττα του Άτλαντα από τη Σκύδρα

Η ομάδα των Παμπαίδων του Α.Π.Ο. Άτλαντα Κιλκίς, η οποία συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα της Ένωσης Ε.Σ.Π.Ε.Μ., ηττήθηκε στην έδρα της από τον πρωτοπόρο του ομίλου ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΚΥΔΡΑΣ με 3-0 σετ (12-25), (17-25), (15-25).

Έχασε δίκαια σύμφωνα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, από μία ομάδα, που είχε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα ζήλευαν αρκετές ομάδες στην κατηγορία αυτή και που οι παίκτες της παίζουν τουλάχιστον 3 χρόνια μαζί: Είχε παίκτη ηγέτη που έδινε λύσεις στην ομάδα του, είχε δυνατούς κεντρικούς παίκτες οι οποίοι ήταν κυρίαρχοι πάνω στο φιλέ, έπαιζαν με σύστημα, στρατηγική, έπαιζαν ποιοτικό βόλεϊ και ήταν αποτελεσματικοί στα τελειώματα. Οι παίκτες του Άτλαντα προσπάθησαν, έκαναν ότι μπορούσαν και κατά διαστήματα έπαιξαν καλό βόλεϊ που είχε ως αποτέλεσμα να ξεσηκώσει τους γονείς και φίλους που παρακολουθούσαν τον αγώνα.

Ο αγώνας ήταν καλός στο πρώτο σετ. Ο Άτλας προσπάθησε να αναπτύξει σωστά το παιχνίδι του. Όμως οι ακραίοι του παίκτες του δεν μπορούσαν να τελειώσουν τις φάσεις, με αποτέλεσμα να χάνουν πόντους από τις αντεπιθέσεις της ομάδας της Σκύδρας.

Το δεύτερο σετ ήταν περίπου αντιγραφή του πρώτου. Ακόμη και αλλάζοντας στρατηγική στο σερβίς ο Άτλας πάλι δεν μπόρεσε να κάνει κάτι θετικό, καθότι η αντίπαλη ομάδα είχε πολύ καλή 3άδα υποδοχέων και ήταν αποτελεσματική στις επιθέσεις της.

Στο τρίτο σετ πλέον ήταν ξεκάθαρα τα πράγματα. Λίγο η κούραση της πίεσης που δεχόντουσαν, λίγο ο φόβος του διπλού μπλοκ της αντιπάλου ομάδας, αποτέλεσμα να αυξηθούν τα λάθη και να χάσουν το σετ και τον αγώνα.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Χειρούλης για άλλη μια φορά τόνισε πως είναι ευχαριστημένος από τις προοδευτικές επιδόσεις των αθλητών του πάντα σε σχέση με το χρόνο δημιουργίας του τμήματος, Τόνισε επίσης πως η κάθε φάση της αντιπάλου ομάδας ήταν μάθημα γνώσης και ότι ο αγώνας με την Σκύδρα ήταν ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Γι αυτό άλλωστε βιντεοσκοπήθηκε ΄και ο αγώνας, για να μελετηθεί από όλους σε ειδικό μάθημα προπόνησης

Σύνθεση ομάδας. (Προπονητής: Γιώργος Χειρούλης). Παίκτες: ΚΑΠΟΥΛΑΣ ΚΩΝ., ΠΕΛΤΙΑΝ ΚΥΡ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΡΑΦ., ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΚΥΡ, ΟΥΣΤΑΣ ΑΝΑΣΤ., ΚΟΥΡΟΜΠΗΛΙΑΣ ΙΩΑΝ, ΤΡΟΠΙΟΣ ΑΝ. ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΠΑΝ.

Σχολιάστε