My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έφυγε ο Λεωνίδας της προσφοράς

*Συλλυπητήριες ανακοινώσεις.

Μια μεγάλη προσωπικότητα του Κιλκίς, ο γιατρός με τη σημαντική προσφορά στα αυτοδιοικητικά και στα αθλητικά πράγματα του τόπου, ο Λεωνίδας Τριανταφυλλίδης, έφυγε από τη ζωή λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Απριλίου 2020.

Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1942 και σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ έκανε λαμπρή καριέρα ως γυναικολόγος μαιευτήρας στο Νοσοκομείο Κιλκίς.

Υπήρξε εμβληματικός ποδοσφαιριστής του Κιλκισιακού από την ίδρυσή του και αργότερα διετέλεσε διοικητικός παράγοντας φτάνοντας μέχρι τη θέση του προέδρου της ΕΠΣ Κιλκίς.

Στα κοινά συμμετείχε ως υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στις εκλογές του 1985 και ως υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς με τη στήριξη του ίδιου κόμματος στις εκλογές του 1994 και 1998.

Τα τελευταία χρόνια ο Λεωνίδας Τριανταφυλλίδης αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Η κηδεία του θα γίνει σε στενό οικογενειακό περιβάλλον το Σάββατο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Λεβεντοχώρι.

Το ΚΙΛΚΙΣ24 εκφράζει την οδύνη του και τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Συλλυπητήρια ΚΚΕ

Η Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.

Αναφέρει συγκεκριμένα:

«Ο σύντροφος Λεωνίδας Τριανταφυλλίδης, από το Λεβεντοχώρι, άφησε τη δική του ξεχωριστή σφραγίδα στην τοπική κοινωνία του Κιλκίς με τη στάση του και τη δράση του.

Γιατρός, γυναικολόγος στο επάγγελμα, έθεσε με ανιδιοτέλεια την επιστήμη του στην υπηρεσία του λαού, ως γνήσιος προοδευτικός άνθρωπος, γι’ αυτό και έλαβε την ανάλογη αναγνώριση από τους Κιλκισιώτες και τις Κιλκισιώτισσες. 

Άνθρωπος δραστήριος και δημιουργικός, που δεν “χωρούσε σε στεγανά” και με  αγάπη για τον τόπο του, ασχολήθηκε για δεκαετίες με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ως ποδοσφαιριστής του Κιλκισιακού, ως μέλος της διοίκησης της αγαπημένης του ομάδας αργότερα και ως πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς.

Η διάθεση προσφοράς του στους εργαζόμενους και στη νεολαία του Κιλκίς, σε συνδυασμό με τα υψηλά ιδανικά του και την πίστη του ότι οι κοινωνικοί και πολιτικοί αγώνες, η ίδια η δράση του λαού, μπορεί να ξημερώσει στη χώρα μας μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, μια κοινωνία όπου ο λαός θα είναι αφέντης του τόπου του και του πλούτου που παράγει, τον οδήγησε – ανάμεσα σε άλλα – να είναι μία φορά υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στο Κιλκίς και δύο φορές υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς, ενώ διετέλεσε και δημοτικός σύμβουλος.

Οι παλαιότεροι και οι νεότεροι κομμουνιστές και κομμουνίστριες θα τον θυμόμαστε πάντα, ως έναν αταλάντευτο αγωνιστή που είχε ως οδηγό του τις ανάγκες και τα συμφέροντα του λαού». 

Η Ειρήνη Αγαθοπούλου

Σήμερα αποχαιρετούμε τον Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη, έναν άνθρωπο, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την πόλη μας, με την επιστημονική, την πολιτική και την κοινωνική του δράση. Έναν άνθρωπο, ο οποίος έζησε με ήθος, περηφάνια και πολλή όρεξη για ζωή.

Κάθε συνάντηση με τον Λεωνίδα – δεν με άφηνε να τον αποκαλώ κ. Λεωνίδα – ήταν και ένα μάθημα ζωής. Αξιοπρέπεια, αισιοδοξία, δύναμη, πολιτικός πολιτισμός, ήταν αυτά που «δίδασκε» ο Λεωνίδας σε κάθε βήμα της ζωής του, ανεξαρτήτως των δυσκολιών, που κατά καιρούς ο ίδιος αντιμετώπιζε.

Το χαμόγελό του και η μπάσα του φωνή θα μας συντροφεύουν πάντα, θυμίζοντάς μας πόσο σημαντικό είναι να πορευόμαστε με σφιγμένη τη γροθιά, ψηλά τεντωμένη.

Σε ευχαριστούμε για όλα, Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη.
Θερμά συλλυπητήρια στην αγαπημένη του οικογένεια.

Ο Γιώργος Φραγγίδης

Μου είναι πραγματικά μια μέρα δύσκολη σήμερα μαθαίνοντας για την απώλεια της ζωής του Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη.

Ενός ανθρώπου που μέσα από δύσκολες συνθήκες ξεκινώντας από ένα μικρό χωριό του Κιλκίς, με πολύ αγώνα και μεγάλη προσπάθεια, αναδείχτηκε σε μια κυρίαρχη και εμβληματική προσωπικότητα του Ν. Κιλκίς.

Άνθρωπος με αξίες, αρχές και ιδανικά, μέσα από τις πράξεις και την πρακτική του, τίμησε τον Ιατρικό, Αθλητικό, Κοινωνικό και Πολιτικό χώρο.

Ο γνωστός μας Λέων ήταν για μένα ένας αληθινός φίλος, ο δάσκαλός μου στα πρώτα χρόνια της ειδικότητας μου, ένας συνεργάτης και καθοδηγητής στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κιλκισιακού, ένας πραγματικός σύντροφος στην πολιτική.

Ότι να πω ίσως είναι λίγο για έναν άνθρωπο με απαράμιλλο ήθος, έντιμο, απλό, δίκαιο, αξιοπρεπή, γενναίο και ακέραιο.

Ήταν άδικη η ζωή για το τέλος που του επεφύλαξε με τα σοβαρά προβλήματα υγείας, για να δαμάσει τη γενναία του ψυχή.

Θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στη Γυναίκα του τη Βούλα, στα παιδιά του Στέλιο και Σοφία και στα αδέρφια του Λευτέρη και Κώστα.

Θα σε θυμάμαι πάντα φίλε Λεωνίδα.

Δήλωση του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη 

Με θλίψη αποχαιρετούμε το Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη, έναν εξαιρετικό άνθρωπο και επιστήμονα που συνέδεσε τη ζωή του με την ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο μας.

Ο Λεωνίδας Τριανταφυλλίδης είχε βαθύτατη συναίσθηση του χρέους και της ευθύνης.

Ως γιατρός και μετέπειτα Διευθυντής της Μαιευτικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς υπηρέτησε με ευσυνειδησία τον άνθρωπο. Η ανάμιξή του στην πολιτική και αθλητική ζωή του Κιλκίς, από κάθε μετερίζι, ως υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, ως δημοτικός σύμβουλος, ως αθλητής και παράγοντας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κιλκισιακού, ως Πρόεδρος της ΕΠΣΚ, στηρίχθηκε πάνω σε ασυμβίβαστες αρχές και αξίες, αποθησαύρισμα των οποίων είναι η μεγάλη αγάπη και κοινωνική αποδοχή που κέρδισε από τον απλό κόσμο. Ξεχώριζε από πολλούς γιατί εξέπεμπε ήθος, καλοσύνη και τη σπάνια αρετή της ταπεινοφροσύνης.

Ανάβουμε ένα κερί στη μνήμη του Λεωνίδα με την υπόσχεση ότι δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του και τους εύχομαι την εξ ύψους παρηγορία.

Ο Δημήτρης Αγαθόπουλος

Ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ», θέλω εκ μέρους όλων των μελών της παράταξης να εκφράσω τα πιο θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του ανθρώπου με Α’ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, του Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη.

Ενός ανθρώπου που με την παρουσία του και την δράση του, σφράγισε την λειτουργία κάθε φορέα τον οποίο κλήθηκε να υπηρετήσει.

Από τα φοιτητικά του ακόμη χρόνια μέχρι και το τέλος της επαγγελματικής του καριέρας στάθηκε όρθιος και με ευθύνη σε όλες του τις δραστηριότητες.

Ως φοιτητής, συμμετέχοντας στους αγώνες των Λαμπράκηδων για Δημοκρατία και Δικαιοσύνη

Ως ποδοσφαιριστής, στις ωραιότερες στιγμές της πορείας του Κιλκισιακού

Ως πρόεδρος, της ομάδας με πανελλαδική αναγνώριση

Ως γιατρός του Γ.Ν. ΚΙΛΚΙΣ, έχοντας ξεγεννήσει τον μισό πληθυσμό του Νομού μας

Ως Αυτοδιοικητικός, ασυμβίβαστος , ειλικρινής και αποτελεσματικός

Ως παράγοντας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου μας

Ως άνθρωπος της διπλανής πόρτας που είχε πάντα να σου πει έναν καλό λόγο, με ένα πλατύ χαμόγελο και με την πρέπουσα ευγένεια και την καλοσύνη που τον διέκρινε.

Καλό σου ταξίδι φίλε , γείτονα, σύντροφε, συνάδελφε Λεωνίδα.

Η ειρωνεία της τύχης τα έφερε έτσι που σύσσωμος ο κόσμος του νομού μας θα ήθελε να σε συντροφέψει μέχρι την τελευταία σου κατοικία, δυστυχώς δεν θα μπορέσει.

Εμείς θα είμαστε εκεί. Αντίο Σύντροφε Λεωνίδα.

Ο Κώστας Κιλτίδης

ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ ΛΕΩΝΙΔΑ! ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ!

Δήλωνε κομμουνιστής, από καταβολή και ψυχή λαού. Έτσι προσδιοριζόταν, έτσι τον αποδεχόμασταν , όσοι τον αγαπούσαμε. Έτυχα της ανυπόκριτης αγάπης του, εκτίμησης και αποδοχής. Πρώτος στις εκδηλώσεις μου, βοήθειες φανερές και κρυφές. « Είσαι ψυχή λαού, θα σ αγαπώ πάντα». Τα κράτησα και τα τίμησα έως το τέλος και το ξέρεις.

Αντίο ανεπανάληπτε Λεωνίδα του Κιλκίς ! Ήσουν ψυχή λαού, θα σε θυμάμαι!

Ψήφισμα Κιλκισιακού

Το ΔΣ του Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ συγκλονισμένο από τη θλιβερή είδηση του θανάτου του επί σειρά ετών αθλητή, προέδρου και μέλους του, Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη, αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:

  1. Να εκφραστούν δημόσια συλλυπητήρια στα μέλη της οικογένειας και τους οικείους του θανόντος
  2. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του.
  3. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον επόμενο επίσημο εντός έδρας αγώνα της ομάδος.
  4. Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στον Τύπο.

Ο αθλητικός και όχι μόνο, κόσμος του Κιλκίς του οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ για το έργο του και τα όσα προσέφερε σε όλες τις πτυχές της ζωής της πόλης μας. Δεσμευόμαστε να κρατήσουμε ζωντανή την μνήμη και το έργο του.

Ο Ιατρικός Σύλλογος

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, με βαθιά θλίψη μετά την αγγελία θανάτου του εκλεκτού συναδέλφου Τριανταφυλλίδη Λεωνίδα, επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια προς τους οικείους του και να τους ευχηθεί δύναμη και κουράγιο.

Ο Λεωνίδας Τριανταφυλλίδης υπήρξε μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς από την 01/11/1970 έως την 01/11/2007, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε. Κατείχε την ειδικότητα της Μαιευτικής-Γυναικολογίας και άσκησε την Ιατρική με ζήλο και ήθος. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς για πολλά έτη, καθώς και Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Συλλυπητήριο παλαιμάχων Κιλκισιακού

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό του Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη.

Ο εκλιπών υπήρξε λαμπρός επιστήμονας και διακρίθηκε σε όλο του το βίο για την εντιμότητά του, το ήθος του, την αξιοπρέπεια και το ακέραιο του χαρακτήρα του.

Διετέλεσε επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής του Κιλκισιακού, στη συνέχεια υπηρέτησε την ομάδα της καρδιάς του από τη θέση του Προέδρου με τον αείμνηστο Βασίλη Σεργιαννίδη, αλλά και Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κιλκίς έχοντας τεράστια συνεισφορά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Νομού Κιλκίς.

Το πάθος του και η αγάπη του για τον Κιλκισιακό του έχουν χαρίσει μια ξεχωριστή θέση στο πάνθεον της ιστορίας της ομάδας.

« Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει»

Αποχαιρετιστήριο από το προσωπικό της Μαιευτικής- Γυναικολογικής Κλινικής του ΓΝΚ

Ήταν ο γιατρός της ζωής! Ένας ταπεινός διάκονος της επιστήμης την οποία υπηρέτησε με αρχές βάζοντας πρώτα και πάνω από όλα τον Άνθρωπο. Χάρη στα έμπειρα χέρια του αντίκρισαν το πρώτο φως της ζωής εκατοντάδες συμπολίτες και συμπολίτισσές μας.

Ο Λεωνίδας Τριανταφυλλίδης ήταν ένας εξαίρετος γυναικολόγος, με άρτια επιστημονική κατάρτιση, με ήθος και αρετές. Αναντίλεκτα τίμησε σε όλη τη ζωή του τον όρκο του Ιπποκράτη.

Τύχη αγαθή τον έφερε κοντά μας στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς. Τύχη σκληρή έκοψε σήμερα το νήμα της δικής του ζωής αποδιώχνοντάς τον από κοντά μας.

Ταπεινοί μαθητές σου ,προσκυνητές της γνώσης σου και της

εμπειρίας σου αποθέτουμε σταγόνα από το δάκρυ μας στις ευχές μας για

Καλό Ταξίδι.

Σε αποχαιρετούμε με οδύνη, με ανείπωτη θλίψη αλλά δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ γιατί το φως που σκόρπισε η σεμνή παρουσία σου δεν γίνεται να σβήσει με τον χαμό σου!!!

Πάντα θα θυμόμαστε το Διευθυντή μας, πάντα θα σε θυμόμαστε Λεωνίδα με αγάπη και εκτίμηση.

Σχολιάστε