My Twitter Feed

23 Μαΐου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δημιουργίες πτυχιούχων και φοιτητών -

Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Μετεό σταθμός στην Αξιούπολη -

Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Κλειστά πάντα τα εργαστήρια -

Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Σήκω Ψυχή μου στα Ελευθέρια -

Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑΔΕΔΥ: Κάλεσμα για νέα απεργία -

Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κασσελάκης: Υπέγραψε ομόνοια! -

Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ο γραμματέας ΠΑΣΟΚ στο νομό -

Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Εκλογική επιτροπή και μήνυμα -

Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Έφυγε νωρίς ο πρόεδρος του ΕΚΚ

*Συλλυπητήριες ανακοινώσεις.

Σαν “κεραυνός εν αιθρία” έπεσε στο νομό μας η θλιβερή είδη του αδόκητου και ξαφνικού θανάτου του επί σειρά ετών προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, Γιώργου Ιωαννίδη.

Ο μόλις 58 ετών συνδικαλιστής άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα του Σαββάτου 1 Ιουλίου από ανακοπή, στη οικία του στην Αξιούπολη, με την είδηση να προκαλεί σοκ στην τοπική κοινωνία.

Ο εκλιπών, εκτός από τη 15ετή θητεία του στη προεδρία του Εργατικού Κέντρου, είχε και μια σημαντική διαδρομή στη Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχοντας διατελέσει μεταξύ άλλων και αντιδήμαρχος Αξιούπολης.

Παράλληλα, είχε να επιδείξει και σημαντική δραστηριότητα στη κοινωνική, αθλητική και πολιτιστική ζωή, τόσο της γενέτειράς του Αξιούπολης όσο και γενικότερα της τοπικής μας κοινωνίας.

Το ΚΙΛΚΙΣ24 εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στη οικογένεια κι όλους τους συγγενείς και φίλους του πρόωρα πρόωρα χαμένου προέδρου του ΕΚΚ.

Συλλυπητήρια 

Από τον βουλευτή Γ. Γεωργαντά:

Η απώλεια του Φορτούλα ήταν ένα ισχυρό σοκ για όλους. Μπροστά σε ένα τέτοιο γεγονός η θλίψη και η σκέψη για τους δικούς του ανθρώπους κυριαρχεί.

Με το Γιώργο άλλοτε συμφωνήσαμε, άλλοτε διαφωνήσαμε και αρκετές φορές όλα αυτά τα χρόνια συμπορευτήκαμε . Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει όμως αυτό το πλατύ χαμόγελο που τον χαρακτήριζε και με το οποίο πλησίαζε και αγκάλιαζε τους πάντες.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ Γιώργο και ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ στους δικούς σου ανθρώπους που τόσο σε λάτρεψαν!

Από τον δήμαρχο Κιλκίς Δ. Κυριακίδη

Το άγγελμα της ξαφνικής απώλειας του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς βύθισε στη θλίψη την τοπική μας κοινωνία και τον εργατικό κόσμο του τόπου μας.

Ο Γιώργος Ιωαννίδης πορεύθηκε στη ζωή του κρατώντας ψηλά τις αξίες του συνδικαλισμού και εξέφρασε με μαχητικό τρόπο τα αιτήματα της εργατικής τάξης, για το δίκιο και την ικανοποίηση των οποίων πάλεψε από την κορυφαία θέση που του εμπιστεύθηκαν οι εργαζόμενοι για πολλά χρόνια στην ηγεσία του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς.

Η δυναμικότητα και η προσφορά του εκλιπόντος αποτυπώθηκε και στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, τον οποίο υπηρέτησε με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του και τους εύχομαι την εξ ύψους παρηγορία.

Από τον δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη

Ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Ιωαννίδη, προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ν. Κιλκίς, από την Αξιούπολη, μας έχει γεμίσει όλους με θλίψη και στενοχώρια.

Ήταν ένας νέος άνθρωπος, ενεργός στην τοπική μας κοινωνία και οφείλουμε να τον θυμόμαστε για τις μάχες που έδινε σε όλους τους τομείς.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγο του Μυρτώ και στις τρεις του κόρες που τόσο λάτρευε.

Καλό παράδεισο.

Από τη ΔΕΕΠ Κιλκίς της ΝΔ

Η απώλεια του επί σειρά ετών προέδρου του Εργατικού κέντρου ν. Κιλκίς, στελέχους της μεγάλης μας παράταξης Γιώργου Iωννίδη (Φορτούλα ) είναι ένα ισχυρό σοκ για όλους.

Με το Γιώργο δώσαμε δύσκολους αγώνες στα σκληρά χρόνια της παντοκρατορίας του ΠΑΣΟΚ, άλλοτε συμφωνήσαμε, άλλοτε διαφωνήσαμε .

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει όμως αυτό το πλατύ χαμόγελο που τον χαρακτήριζε ξεχνώντας αμέσως οποιαδήποτε αντιπαλότητα η διαφωνία.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ Γιώργο και ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ στους δικούς σου ανθρώπους που τόσο σε λάτρεψαν!

Από το ΚΚΕ

Η Τ.Ε. Κιλκίς του ΚΚΕ εκφράζει τα συλληπητήρια της στην οικογένεια και τους οικείους, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς για τον πρόωρο χαμό του Προέδρου του Γιώργου Ιωαννίδη.

Από το Σωματείο Εργαζόμενων του ΓΝΚ:

Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του Γ. Νοσοκομείου Κιλκίς, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, στην οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Ιωαννίδη, για την αναπάντεχη και πρόωρη απώλεια του.

Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς για πολλά χρόνια, έδωσε αγώνες μέσα από το συνδικαλιστικό κίνημα προασπίζοντας τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Ευχόμαστε στην οικογένειά του κουράγιο και δύναμη για να διατηρεί τη μνήμη του ζωντανή.

Σχολιάστε